Mi történt Jézus feltámadása és mennybemenetele közti 40 napban?
kérdező: a kérdés arra vonatkozott hogy mit csinált abban a 40 napban, a válasz az hogy az nem 40 nap volt, lehet hogy 10 perc volt, csak 40 nappal később ünnepeljük, nincs jelentősége a dátumnak
érted?
Szia!
Megjelent a tanítványoknak több ízben és tanította őket. Szerintem arányosan nincs kevesebb róla, mint az előtte lévő három és fél évről. 1260 nap kontra 40 nap.
Üdv. Péter
11-nek:
- Értem, hogy szerinted nincs 40 nap, de te pedig értsd meg azt, hogy eze engem hidegen hagy. Ezen nem fogok vitatkozni veled.
12-nek:
Én keveslem. Több mint egy hónapig volt itt és mindössze a megjelenései leírását kapjuk, semmi mást?
Ezzel az erővel nyugodtan megkérdezhetnéd azt is,hogy hol volt 12 éves korától. :-). Számomra elég ha tudom a lényeget és ebbe beletartozik az a 40 nap is.
Remélem nem sértettelek meg.
3. vagyok. Végül sikerült ezt mind elolvasnod? Annyira nem kevés, tényleg sok embernek megjelent. Ez alatt az idő alatt rengeteg szemtanú lett tehát.
De az Újszövetség egyik alaptanítása, hogy az igaz ember hitből él (Habakuk 2:4; Róma 1:17; Galata 3:11; Zsidókhoz 10:35b)
Aki ebben a csodában hisz, és megkeresztelkedik az üdvözül, ahogy Márk mondja a 16:16-18-ban.
Valójában miért kérdezed? Szenzációsabb múltra gondoltál Jézus esetében esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!