Kedves ateisták és teisták, mi a kedvenc színetek?
Érdekel, hogy van-e összefüggés.
Légyszí írjátok le a hitetek megnevezését is.
És lesz ez alapján valami elemzés is? :)
Fekete
Római katolikus
Tudományos nem, csak kíváncsiság:)
De köszönöm a kérdésed és a válaszod.
Amúgy is most pont egy katolikus mosolyra volt szükségem:)
Nekem ha választani kell, akkor szintén a Fekete. (de amúgy a kéket, szürkét, zöldet, barnát szoktam preferálni még).
Nincs egy kedvenc színem. Gyerekként a citromsárga volt a kedvencem, amit azóta is szeretek, de mostanra már előnyben részesítem a fakóbb vagy komorabb színeket, fekete, szürke, de szeretem a vöröst is.
Ha csajról van szó, akkor viszont a barna szem-barna haj kombó a nyerő nálam.
21/F/ateista
Neveltetés: római katolikus
Hit: Ez nagyon jó kérdés. Megint egy olyan, amire ha valahogy válaszolok vagy annak a tagadását állítom, akkor egyik sem lesz igaz, meg mindkettő.
Ha muszáj válaszolni, akkor keresztényt fogok mondani. Igazából eszmékben hiszek és a szkepticizmust jó dolognak tartom. Vakon hiszek egy szerető, bölcs, igazságos entitásban, aki teremtette a világot, és iránta nagyon erős pozitív gondolatokat táplálok. (ennek ellenére nem tetszik sem a munkája, sem a rejtőzködése).
Nehéz ezt megfogalmazni. A teremtőt is kicsit holografikusan képzelem el. A pozitív megnyilvánulásokban és a fájdalom látom őt, amit a negatív dolgok okoznak.
Racionálisan végig gondolva nincs rá bizonyíték, még ha úgy is érzem, hogy mindig segít.
Így nem azzal foglalkozom elsődlegesen, hogy ki mit állít róla, hanem a fő eszmémmel, hogy élni és életet támogatni.
"én nehezen tudom megmondani szeretem a világos, meleg színeket és a szivárvány minden színét, tudod ki vagyok"
Ami azt illeti fogalmam sincs :D
Ki vagy?
Én sem utálok egy színt sem. Szerintem nagyon szépek a színek.
Ment mindenkinek a zöldkéz.
Minden szín amit csak megteremtett az Isten.
(keresztény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!