Jehova tanúi viselhetnek bikinit strandon?
Kerdezo
ez legyen a legnagyobb kerdes az eletedben !! :)
Attila, remélem te nem fürdögnadrágban mégy a strandra, hanem szemérmesen nyakig gombolkózva hosszú ujjú ingben és hosszú, nem tapadós gatyában. Ha vizessé válik...hát ....
Igen a tanúk is hordják a normális fürdöruhát /akár egy részes, akár kettö/, a nök és a férfiak is. Bár a férfiak ..nohát mi jön ebböl ki :D
Akinek nem tetszik, muszály behunyni a szemét.
Én nem szoktam strandra járni és nem is szeretek. Ami az emberek közt magasztos, az Isten előtt útálatos (Lukács 16,15). Akarva akaratlanul megtörténhet, hogy paráználkodsz (Máté 5,28) vagy ha nem is te, de a legtöbben azt teszik ott.
Ti azért mutogassátok magatokat, ezzel is másokat megbotránkoztatva.
Nem azért nem járok strandra mert helytelen dolog, hanem azért mert szeretem az Urat és ezért inkább az Ő dolgaival foglalkozok.
Attila, bocsi, nem akartalak sérteni, akinek ez lelkiismereti kérdés, természetesen úgy jár el, ahogyan jónak látja.
Mindenképpen én nem itélem el a strandosokat, azt hiszem akik a roszat akarják tenni, azok úgyis megtalálják, megkeresik a lehetöségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!