Jehova tanúi nektek nem tűnt még fel, hogy mennyire nem vagytok szimpatikusak az emberek többségének?
Tudom most jön az,hogy üldözöttek vagytok isten nevéért,de ez távolról sem igaz. :) Első sorban a törvény védelmében áltok,továbbá a biblia JÉZUS nevét említi az üldözés okaként és nem egy kitalált nevet. Üldözőttek a mártírok voltak akik életüket adtak és szenvedtek JÉZUSÉRT és a kereszténységért...de ti? Titeket senki nem üldöz jobban mint pl egy egyszerű hivőt,hanem titeket egyszerűen az emberek nem szeretnek az arrogáns viselkedésetek miatt.
Hogy nem veszítek észre a különbséget?
Kedves kérdezö,
mi ezt tudjuk, de igazán nem háborgat minket ez a tény.
Tudod miért? Mert Jézus Krisztus ezt megjövendölte.
Egyik szavában ezt mondta: "A világ gyülölni fog titeket, engem is gyülölt, de ne féljetek, én legyöztem, a világot"
Kedves kérdezö, nagyon sok testvérem van, akik valamikor az ellenségeimnek tartották magukat. Olyan is, aki gyilkossággal fenyegetözött.
Sokszor az emberek féligazságokat, hazugságokat terjesztenek rólunk...és ezt el is hiszik.
Figyeld meg kérlek itt is a hozzászólókat. Akik intelligens kommenteket adnak, még ha nem is értenek velünk egyet, de nem csúfolkodnak. Leírják nézetüket, buta szöveg nélkül.
Tévedsz kedves kérdezö, igazán nem vagy képben. Sok országokban rengeteg tanú ebben a percben is a börtönben szenved. Az elöbbi rendszerben is nagy üldözést folyt a tanúk ellen.
Mi nem találtunk ki semmilyen "új vallást", bár ezzel vádolnak minket. Mindenkinek meg tudjuk mutatni a saját Bibliájukban, hogy milyen szép jövö vár hamarosan Te rád is kedves kérdezö, ha tenni fogod az Isten akaratát.
Én ugyan utálom a jehovásokat, tanaikat is röhejesnek tartom, hiszékeny, pénzsóvár vezetőiket pedig csalóknak, az azonban tény, hogy a nácik is, a kommunisták is üldözték őket. Sokan pusztultak el a haláltáborokban és a gulágokban. Ha így nézem, akár mártíroknak is lehetne őket nevezni.
Ettől persze nem lesznek szimpatikusabbak, de adjuk meg a császárnak, ami a császáré...
Jézus nevéért üldöznek, ahogy Jézus megjövendölte és írja a Biblia? Mert ha nem, akkor nincs közötök a Bibliához.
Nekem tőlük egyetlen egy válasz volt idáig szimpatikus, egy 80%-os kommentelő volt, akinek a válaszából sütött az értelem és nem a bemagolt, hamis téziseket másolgatta be. Ő értette a kérdést akkor, ezek a válaszolók nem. Szerintük a jehova szó miatt üldözik őket, holott le van írva, hogy Jézus nevéért fogják a keresztényeket. Üldözni.
Őket nem üldözik, hanem ellenszenvesek. Különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!