Bűn-e a Biblia szerint a heteroszexualítás?
Szerintem igen. A véleményemet az alábbi igehelyekre alapozom:
Mindenki ismeri azt a történetet, amikor Ádám kígyója elkezdett incselkedni Éva almájával, holott az Űr ezt megtiltotta nekik.
Egészen biztos, hogy erről van szó, nem holmi "alma" evő étkezésről, mert ugyan már, ki vetkőzik le meztelenre azért, hogy almát egyen: mikor az Úr Ádámát keresi, hogy felelősségre vonja, ezt mondja:
"Szavadat hallám a kertben, és megfélemlém, mivelhogy MEZÍTELEN vagyok, és elrejtezém."
(Mózes I. könyve 3. rész 1. vers)
Mi bűnt követhettek el ezzel? Hát azt, ha túl sokat csinálnak ilyesmit, akkor túl szaporodik az emberiség létszáma, és nem lesz egyszerűen elég hely számukra a Földön.
Tekintve azt is, hogy nem hogy akkor, még ma sem rendelkezünk olyan technológiával, ami az emberiség egy részét átszállíthatná egy másik, szintén élhető bolygóra.
Így aztán az Isten nem tudott mást tenni, mint tiszteletben tartva az ember szabad akaratát, hogy s mint almázni akar, halállal bűntette őket.
Ezt az Újszövetségben Szent Pál is duplán megerősíti:
"Mert a bűn zsoldja halál; az Isten kegyelmi ajándéka pedig örök élet a mi Urunk Krisztus Jézusban."
( Rómabeliekhez írt levél 6. rész 23. vers)
És azóta hal meg az ember és nem él örökké. Így ha nem viszi túlzásba az almázást, akkor Istennek köszönhetően már nem történik baj, hiszen csak a kiöregedteket pótolja és nem szaporodunk túl a Földön, hiszen már nem élünk örökké.
Mindez továbbá újabb bizonyíték arra is, hogy a Sátán bizniszét immár 2000 éve az egyház működteti.
Ugyanis történelme során nagyon sokszor akadályozta és akadályozza ma is a tudomány fejlődését.
Azzal a jelszóval, hogy "ne játsszuk az Istent", komoly ellen propagandát folytat az ellen, hogy a tudósok megfejtsék az örök élet titkát, és az ügyben is hátráltatja a fejlődést, hogy képes legyünk olyan egyszerűen átköltözni másik másik lakható bolygókra is, ugyanúgy, mintha akár csak a vonatra szállnánk fel.
Isten heterofóbiáját bizonyítja az is, hogy a Biblia az azonos neműek közötti kapcsolatokat viszont több helyen is dicsőíti, például Dávid és Jonatán történetében.
( Sámuel első könyve, 18. rész 1-8, és a 19. rész 1-7 verseiben.)
Dávid is megesküdött Jonatánnak, hogy szeretni fogja őt… "Mert ő is egész lelkével szerette Dávidot."
"... szívem bánkódik miattad testvérem, Jonatán. Jobban szerettelek mindenkinél, igen, barátságod több volt nekem az asszonyok szerelménél."
"Én pedig csak jámbor vallásos lélek vagyok, aki az alap állásból a logikus következtetést vonja le"
Szóval szerinted az a logikus következtetés, hogy ha valaki meztelen, az azért van, mert dugni akar.
Hát én töredelmesen bevallom, hogy fürödni is ruha nélkül szoktam, abban pedig vajmi kevés szexualitást lehet felfedezni. A nudisták pedig még egy csomó más dolgot is csinálnak meztelenül, amiknek szintén semmi közük nincs a szexhez.
Az persze lehetséges, hogy valóban kufircolás miatt dobták ki őket a Paradicsomból, és akkor a szexualitás összes fajtája bűnnek számít (a heteroszexualitás is).
Viszont a Biblia alapvetően a férfi-női kapcsolatot promótálja. A túlnépesedéstől akkoriban nem kellett tartani - sőt inkább az ellenkezőjétől féltek. Valószínűleg ezért tilos pl a fogamzásgátlás, nehogy elfogyjanak az emberek. És a homoszexualitás is azért bűnös dolog, mert rontja a születési statisztikákat.
Én a magam részéről nem vagyok vallásos, így a bűnbeesés történetét is nettó baromságnak tartom. Szerintem a sztorit olyan emberek írták, akiknek nem jutott elég punci, és meg akarták magyarázni, hogy miért szar az élet.
Miért nem így van?
Olvass el csak régi vallásos könyveket, abban mind bűnös dolognak tarják a szex mindenformáját.
Csak gyerek csinálás, azt is a sötét paplan alatt, oszt annyi.
Ádám és Éva nem azért szégyellték nyilván magukat mert meztelenek voltak, hanem azért, mert tettük miatt már volt miért, egy olyan dologban, amihez hozzá tartozik a meztelenség.
A Káma Szútra pl egy régi vallásos könyv, és mégsem bűn benne a szexualitás :D
Nem minden vallás tekint rá úgy, mint a kereszténység.
Ezt most találtam, érdemes átfutni.
Szia !
Szerintem meg nem Bűn, ha komolyan gondolod amit csinálsz akkor ördögi munkát végzel mivel kiforgatod a Bibliát, lehet, hogy te a homoszexualitásnak készíted a helyet az emberek lelkivilágába ?
"Nem úgy szól a fáma, hogy eleve meztelenek voltak, csak egészen addig pont leszarták? Ádám kezdettől fogva egy szál faszban parolázott Istennel, csak nem volt tudatában saját meztelenségének, amíg nem evett a tudás fájának gyümölcséből."
Ok,akkor viszont mitől vált bűnné? merthogy elszégyellték magukat,de miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!