Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ölték meg Jézust?

MARIANN06 kérdése:

Miért ölték meg Jézust?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy meg ha valaki nem hívő, akkor mi van? Ugyanúgy lehet teljes és boldog az élete, és a számlákat egy hívő és egy nem hívő embernek ugyanúgy kell fizetnie stb.. Nehogy már ez legyen a mérvadó. 20:03as te csak higgy a kis meséidben szíved szerint, de hagyd a többi embert, hogy ő is azt csinálja amit akar.
2010. jan. 28. 20:19
 32/65 anonim ***** válasza:
5%
Kérdezőnek: még boldogabb lenne a családod élete, ha rászánnád magad, ha meg lennél keresztelve. Elnézést a kifejezésekért, de Lengyelországból írok, most ottan szolgálom az Istent.
2010. jan. 28. 20:22
 33/65 anonim ***** válasza:
10%
csak gratulálni tudok előző válaszoló -.-"
2010. jan. 28. 20:23
 34/65 anonim ***** válasza:
38%

"az emberek 90% kb ateista"

Hát ezt te honnan szedted???? Az ateista Isten tagadó. Na pl én nem vok egy nagy hívő, de isten tagadó sem vagyok. És szerintem az emberek nagy része inkább úgy van vele, hogy nem hiszi el kimondottan az egyházi tanításokat, de hisz valamiben. Erre példa, hogy ha rossz dolog mondjuk baleset történik, szinte mindenki azzal kezdi "Istenem segíts" Én pl nem tudom megmondani miben hsizek, csak azt tudom, hogy ha valaki semmiben sem hisz akkor az már régen gáz. Nem muszáj az istenben, lehet akármilyen más lényben vagy bármiben.

De az, hogy valaki nem vallásos nem azt jeleneti, hogy ateista. Tisztában kell lenni a fogalmakkal sztem.

2010. jan. 28. 20:23
 35/65 anonim ***** válasza:
0%

20:10 Én is kb. iylen véleménnyel vagyok, ezért írtam a mivan-os visszakérdést, csak ár annyiszor kifejtettem a véleményemet és az ilyenek csak mondják a maguket összefüggéstelenül, hogy totál elegem van...

20:14 a vilagon elo emberek tobb mint 80%-a vallásosnak tartja magát.

Amugy 39%-os? Mi a francért lenne boldogabb valaki ha melenne keresztelkedve? Az boldogabb aki elhiszi, ez oylna mint a placebó, semmi több...

2010. jan. 28. 20:25
 36/65 anonim ***** válasza:
0%

"még boldogabb lenne a családod élete, ha rászánnád magad, ha meg lennél keresztelve"

Hagy döntse már el mindenki, hogy miben hisz. Én meg vagyok keresztelve, konfirmáltam is, de nem hinném, hogy kevésbé lennék boldog ha nem tettem volna meg.

2010. jan. 28. 20:26
 37/65 anonim ***** válasza:
22%

Olvasni, ahogy látom szinte egyikőtök sem tud. A kérdésre válaszoljatok, vagy nyissatok új témát. Én már válaszoltam és kíváncsi lennék mások válaszára, de folyton OFF-oltok.

A lentiek benne vannak a szabályzatban.

Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

2010. jan. 28. 20:27
 38/65 anonim ***** válasza:
0%
Aki nincs megkeresztelve, olyan lesz a temetése is.
2010. jan. 28. 20:27
 39/65 anonim ***** válasza:
szenvedésteli a temetésed akkor is ha megvagy keresztelve iq harcos...
2010. jan. 28. 20:31
 40/65 anonim ***** válasza:

"Aki nincs megkeresztelve, olyan lesz a temetése is."

De most az meg kit érdekel??? Már úgyse látod. LOL Inkább a kérdésre válaszolj:S

2010. jan. 28. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!