MARIANN06 kérdése:
Miért ölték meg Jézust?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 18:44
11/65 anonim válasza:
a zsidók már csak ilyen r*hadékok
12/65 anonim válasza:
19:19-es: Te meg egy hülye, ugye tudod? Be ne linkeld most nekem a Talmud-hamisítványodat, hogy alátámaszd a marhaságaidat... Természetesen ilyet a zsidók nem gondolnak; tessék csak utánaolvasni.
Te akkor kérjük számon a magyarokon Dózsa György kivégézését. Na, tessék!
13/65 anonim válasza:
"Szerintük Mária egy szajha volt, Jézus pedig egy fattyú."
ASD...ez most komoly????? o.O
14/65 anonim válasza:
A Mária Magdolna volt a szajha nem????? Sztem kevered.
15/65 anonim válasza:
Miért te mi vagy? Maga az ördög! Akkor a szüleid minek kereszteltek meg, ha meg vagy? Tagadd meg azt is akkor, takony!
17/65 A kérdező kommentje:
ne haradudjatok de a googléba nincs türelmem megnézni mert nem hiszek istenben és a vele kapcsolatos dolgok sem érdekelnek csak a kislányom kérdezte töllem és én nem tudtam válaszolni.Nem tiltom hogy hidjen mert ha ö hisz az ö személyes dolga lesz az életben.Én senki hitét nem akarom összetörni és ezért probáltam igy egyszerüen válaszolni a ti segitségetekkel.
2010. jan. 28. 19:56
18/65 anonim válasza:
19:49 igen, tudom, csak így írtam be és nem olt kedvem visszatörölni :D
19/65 anonim válasza:
Kérdezőnek: hitettlen vagy és a gyereked is az lesz, vagy már az , ha kérdezett erről a témáról. Nem is vagy megkeresztelve, de ha mégis akkor hogy mered hordani a neved? Akor se karácsony se husvét és egyéb vallási ünnep kizárva,ezek szerin így élsz , így gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!