"Íme, kinyilatkoztattam neked a titkok titkát. Fontold meg jól, s aztán tégy úgy, ahogyan jónak látod!
Mivel kedves barátom vagy, ezért ismét feltárom előtted a tudás legbizalmasabb részét. Halld hát tőlem, mert a javadat szolgálja!
Gondolj mindig rám, légy az én hívem! Imádj engem, és ajánld tiszteleted előttem; így kétségtelenül el fogsz jutni hozzám. Ezt megígérem neked, mert nagyon kedves barátom vagy."
2014. nov. 15. 02:43
12/19 anonim válasza:
:-) kedves Zitus. CSAK Bibliát ismerő emberek véleménye érdekelne! írod. nos, az egészségeseknek nincs szükségük orvosra, mondta Jézus. a szolgálatban csak bibliát ismerő emberekkel lehet szóba állni, vagy beszélgetni? többek közt úgy lehetünk Isten barátai, hogy nem vagyunk részrehajlóak, mint a farizeusok, akik pl nem tekintették méltónak az örök életre azokat, akik nem ismerték az írásokat. béke :-)
2014. nov. 15. 11:29
13/19 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as
hasonlóra gondoltam én is...
2014. nov. 19. 17:35
14/19 anonim válasza:
Mondott már neked bármit is a Barátod? Nem azt kérdezem, hogy olvastál-e már Róla egy könyvben, hanem azt, hogy hozzád személyesen szólt-e már.
Ha nem, akkor úgy elég nehéz lesz, mert az azt jelenti, hogy szóba sem áll veled a "Barátod".
2014. nov. 19. 19:05
15/19 Csahenk válasza:
Azt kérded hogyan lehet neki benyalni? Először is felejtsd el az akaratod és legyél olyan, mint egy engedelmes bárány. Másodszor pedig felejtsd el a vágyaidat mert ezek is csak akadályozzák a ketőtök kapcsolatát.
2014. nov. 20. 16:46
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm Péter a válaszod, és azt is, hogy utaltál a Bibliára. Hasonlóra gondoltam én is.
2014. nov. 20. 20:31
17/19 anonim válasza:
Kedves Zitus!
Természetes. :-)
Üdv. Péter
2014. nov. 20. 22:00
18/19 anonim válasza:
legyél egy bazi nagy lélek, hogy barátkozzon veled azért hogy felzabáljon :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!