Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Magyarországon van olyan...

Magyarországon van olyan zárda, kolostor, stb. , ahova el lehet vonulni és nem kell vagy nem lehet a külvilággal kapcsolatot tartani? Hogyan lehet bekerülni? Milyen feltételei vannak?

Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 10:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nemtudom, olvastad-e valaha, ismered-e Radnóti verseit? felesége, Gyarmati Fanni idén halt meg. 102 éves volt, nem lehetett neki sem gyermeke. ennek ellenére szerintem igencsak hasznos életet élt, nem gondolod? ha apácának megy, jó néhány verssel szegényebb lenne a magyer irodalom.
2014. nov. 12. 16:39
 22/26 A kérdező kommentje:

21: Ismerem Radnóti verseit.

Én úgy gondolom, hogy amit az apácák vagy bármilyen rendek végeznek tevékenységet, az pont, hogy nagyon hasznos és nagy szükség is van rá. Persze vannak, akik a "civil" életben is tesznek másokért, de a legtöbb ember nem, sőt van, aki még saját magáért sem tud tenni semmit sem.

2014. nov. 12. 17:37
 23/26 anonim ***** válasza:
üdv, valóban sokan vannak ilyenek. szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy Istenre bízod magad, elmondod neki imában a helyzeted, és megkéred, hogy segítsen. a többit bízd rá. ne utasíts el senkit, aki Istenről akar veled beszégetni ezek után, mert nem tudhatod, nem e őt küldi a válasszal a Teremtő. kíváncsi vagyok, mi lesz. beszámolhatnál róla, ha megkaptad a választ. béke :-)
2014. nov. 13. 10:22
 24/26 lynn-it válasza:
100%

Úgy gondolom, az embernek néha nagyon is szüksége van elvonulásra, ha jó döntéseket akar hozni, vagy megújulni szeretne, vagy feldolgozni valamit. A Nagyok is ezt tették, általában 40 napra vonultak el...

Éppen azért van rá szükség, hogy ne zavarjanak a külső zajok,hogy a belső, legbölcsebb hangra, az igazság hangjára,v. Isten hangjára /kinek-kinek tetszése szerint/figyelhess.

Nekem nagyon tetszik a terved, kívánom, hogy sikerüljön!

2014. nov. 13. 15:12
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy alakult vegul??
2017. aug. 12. 15:41
 26/26 anonim válasza:
29%
Szerintem végleg bevonult.
2018. ápr. 12. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!