Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Magyarországon van olyan...

Magyarországon van olyan zárda, kolostor, stb. , ahova el lehet vonulni és nem kell vagy nem lehet a külvilággal kapcsolatot tartani? Hogyan lehet bekerülni? Milyen feltételei vannak?

Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 10:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%
Remélem nem a férfi utálatot akarod így beburkolni...
2014. nov. 12. 12:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
"Az élet 10%-a, ami veled történik, és 90%-a, ahogyan reagálsz a történésekre"
2014. nov. 12. 12:16
 13/26 A kérdező kommentje:

Nem utálok senkit sem, és engem sem utálnak :)

Lehet, hogy nem lehet gyerekem, és így úgy is egyedül maradnék. :(

Akkor legalább egy közösségben lennék és még valami hasznosat is tennék.

2014. nov. 12. 12:42
 14/26 anonim ***** válasza:
81%

Szoval elkeseredettsegedben akarsz bevonulni.

tudod, nagyon sok pszichologiai kerdesen kell keresztul menned, mielott csak meg meg is mutatjak a helyet. Ok nem elkeseredett embert akarnak, aki par ev mulva kilabal belole, hanem jol megfontolt, teljes onadast varnak el.

2014. nov. 12. 12:45
 15/26 A kérdező kommentje:

14: Már írtam, hogy van olyan hely, ahol vendégeket fogadnak, tehát kipróbálhatom, megnézhetem, egyetlen feltétel, hogy be kell tartani a házirendet.

Szerintem én tudom a legjobban, hogy nekem mi a jó. Miért baj, ha én ebben találom meg a vigaszt? Miért baj, ha pont Istenhez szeretnék fordulni és nem az alkoholhoz vagy más kábítószerekhez?

2014. nov. 12. 12:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
üdv, azzal semmi gond nincs, hogy Istenhez akarsz fordulni, csak a módszerrel van gond. az egyik ismerősöméknek is ezt mondták, kipróbáltak mindent, nem sikerült. feladták, nemsokára meglett a pici. :-) ezenkívűl a biblia elítéli azt, ha valaki elszigeteli magát, és beszél az egyedülállóság ajándékáról. sőt, az is lehet, olyan párt találsz, akinek szintén nem lehet gyermeke. az orvostudomány már ebben is tud segíteni, de olyan sok árva gyermek is van, akiket örökbe lehet fogadni. de igazad van, ki lehet próbálni.
2014. nov. 12. 14:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem én tudom a legjobban, hogy nekem mi a jó."

Az emberek általában meg vannak győződve róla, hogy tudják, hogy nekik (önmaguknak) mi a jó. Ezért látni annyi kisiklott, eltékozolt életet, elkeseredett, depressziós, céltalan embert.

Pont, mint amilyennek te is érzed magad jelenleg.

2014. nov. 12. 14:27
 18/26 A kérdező kommentje:

"Az emberek általában meg vannak győződve róla, hogy tudják, hogy nekik (önmaguknak) mi a jó. Ezért látni annyi kisiklott, eltékozolt életet, elkeseredett, depressziós, céltalan embert.

Pont, mint amilyennek te is érzed magad jelenleg."

Pont, hogy nem vagyok depressziós és nem siklott ki az életem, mindig tudom, hogy mi a célom, ilyen nehéz helyzetekben is, ezért is ilyen értelmes célokkal, feladatokkal próbálom feltölteni az életemet. Ez nem kisiklás és elkeseredettség.

Egyébként meg miért léteznének ilyen helyek, ha a biblia elítéli? Sokak pápai engedéllyel működnek.

2014. nov. 12. 14:58
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Azért,mert nem lesz gyereked,akarsz kolostorba vonulni?Mégis miért vagy egyedül?Valami oka c sak van?
2014. nov. 12. 15:19
 20/26 anonim ***** válasza:
55%

kedves kérdező. nem akarlak kiábrándítani, de a biblia nem egyenlő a pápával. csak egy példa: a katolikusok (a pápa is az, ő vezeti a katolikusukat) elvárják a cölibátust.biblia:Az ihletett kijelentés azonban határozottan megmondja, hogy a későbbi időszakokban némelyek elpártolnak a hittől, félrevezető ihletett kijelentésekre és démonok tanításaira fordítva figyelmet, 2 hazugságokat szóló emberek képmutatása által, akik lelkiismeretükben mintha bélyegzővassal volnának megjelölve; 3 ezek tiltják a házasságot, megparancsolják az eledelektől való tartózkodást, melyeket az Isten arra teremtett, hogy hálaadással részesedjenek belőle azok, akiknek van hitük, és pontosan ismerik az igazságot. 4 Ez azért van, mert Istennek minden teremtése jó, és semmi sem elvetendő, ha hálaadással fogadják, 5 mivel meg van szentelve Isten szava által és a fölötte mondott ima által.

arra buzdít a biblia, hogy ne hidd el, amit a papok mondanak, hanem járj utánna mindíg a bibliában, hogy tényleg úgy vannak-e azok a dolgok. ha nem így teszel, a hiszékenység bűnébe esel.

2014. nov. 12. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!