Ördög megszállhat egy állatot? Mondjuk macskát?
Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 18:35
2/14 A kérdező kommentje:
pedig én megvagyok győződve, hogy lehetséges
2014. nov. 9. 18:39
4/14 anonim válasza:
Nem, mert egyetlen egy állat sem gondolkodik és ha gondolkodnának is, nem hinnének az ördögben. Ez csak az emberi butaság velejárója
5/14 anonim válasza:
Oszinten szolva en nem tartom olyan kizartnak, bar meg nem hallottam ilyesmirol soha.
6/14 anonim válasza:
"Nem, mert egyetlen egy állat sem gondolkodik"
Na, az emberi butaságnak te vagy az egyik legjobb példája.
7/14 A kérdező kommentje:
egy állatnak nem kell gondolkodni és hinni se az ördögben.
Elég, ha az örgöd irányítja szerintem.
2014. nov. 9. 19:28
8/14 anonim válasza:
ma 19:25
Miért szerinted az állatok gondolkodnak?? Csak az ember képes gondolkodni,és sok olyan dolgot csinálni amit az állatok nem. Ne keverd az ösztönös viselkedést a gondolkodással. Nagyon buta lehetsz ha szerinted gondolkodni képes egy rovar vagy madár vagy bármelyik gerinces állat. Vannak érzelmeik, de nem képesek ésszerűen gondolkodni..
9/14 anonim válasza:
#8 A majmok, a delfinek például tudnak.
10/14 A kérdező kommentje:
talán éppen ezért könnyű a rossznak megszálni, mert ösztönösek...
Amúgy ha embert megtud szállni ördög akkor állatot is.
2014. nov. 9. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!