Hívő szülők, mit tennétek, ha kamasz lányotok szexuális életet élne?
nem fogsz a pokol tüzén égni.
Barátod van, nemi életed, védekeztek, rendezett a nemiséged gyakorlatilag.
Ez így normális, mióta világ a világ.
Kár hazudozni az ellenkezőjéről.
20:01
Mi az,hogy a paráznaság bün?
Ha te hiszel ilyesmiben,akkor higgy, de ne akarjál másokat félelembe tenni vagy tériteni!Miért kaptunk érzelmeket,ha azzal nem élhetünk,hheee?
Kérdezõ az a probléma, ha 15 évesen kezdesz szexuális életet élni, lehet változni fognak már 20 éves korodra az érzelmeid.Hiszen most vagy fejlõdõ korban.Egyet ne csinálj,ha véletlenül megszakad ezzel a sráccal a kapcsolatod, hogy utána ne mindenkivel tedd meg!Ez nagyo nfontos!
Te miről beszélsz? 1 éve járnak :DDDDDDDDD
20:20
én csak azt mondtam amit a Biblia ír...és e szerint minden házasságon kívüli szexuális kapcsolat bűn...
de ha ő nem hívő, akkor ezt nem érdekli...
nem az volt a szándékom, hogy "félelembe térítsem"...
és nem mondtam azt, hogy nem élhetünk az érzelmekkel...félreértettél..amúgy meg csak a kérdésére válaszoltam..
Amúgy ha egyáltalán nem érdekel a dolog, akkor minek tetted fel a kérdést, ha úgyse érdekel, hogy mit mondanak a szüleid, a lényeg, h szexszelhess..ha így érzed jól magad akkor az a te döntésed, szíved joga mit csinálsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!