Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívő szülők, mit tennétek, ha...

Hívő szülők, mit tennétek, ha kamasz lányotok szexuális életet élne?

Figyelt kérdés
15-16 éves lányról van szó.
2014. nov. 8. 14:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
13%
nos, akkor kemény dió vagy. talán megpróbálnék leülni veled, és emlékezni a gyermekkorodra, fényképeket nézegetni, nosztalgiázni, és bíznék benne, hogy visszaemlékeznél, milyen sok jót tettem érted életed során, és megpróbálnám megértetni veled, mit jelent ez számomra, hogy valamit elrontottam, és kérnélek hogy segíts helyrehozni.
2014. nov. 8. 16:43
 12/26 A kérdező kommentje:
Az nem segítene mert szeretem a szexet. Imádom, ez van. Nem tudok lemondani róla és rettegek a szüleimtől.
2014. nov. 8. 16:57
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

#11 ez nem vezet sehová

Kérdező:

Akkor szeresd. Csak tud mit csinálsz! Ez a legfontosabb! Tudd mikor, miért, kivel, hol, és hogyan!

Ez nagyon nagyon fontos.

És nagyon nagyon szomorú, hogy ebben a szüleidre nem számíthatsz. Elsősorban nekik szegénységi bizonyítvány!

A fiatalok előbb érnek, ennek sok oka van (utána lehet nézni) a legújabb megfigyelés szerint a pubertás első jelei a fejlett világban megindul már 8-9 éves kor körül. Nem meglepő, hogy a 15-16 éves bőven fejlett a nemiséghez.

A vallásosok hozzászólásai pedig nagyon jól mutatják, hogy egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a dologgal, maximum adnak rá egy teljesen értelmetlen és főleg alkalmazhatatlan bibliai választ.

Megismétlem: tragikus mennyire nem számíthat a fiatalság a szüleire, sem emberileg sem felkészültségben.

Neked azt mondom kérdező, amit anyám mindig mondott nekem: MINDENT lehet csak ésszel! Érthető, hogy tombol a nemiséged ezzel még nincsen baj, csak fejben is kövesd mindig a testedet!

A szüleidre ezek szerint nem számíthatsz. Nézz körbe a környezetedben, hogy van e valaki akihez fordulhatsz ha kérdésed van az ügyben. Ha más nem engem megtalálsz privátban.

A vallást meg felejtsd el, nem fog választ adni neked. Elég meghallgatnod a szüleidet meg elolvasni a vallásosok kommentjeit, hogy ez világos legyen.

2014. nov. 8. 18:06
 14/26 anonim ***** válasza:
Büszke lennék rá. Te is legyél magadra. Sok boldogságot te szép kis lány!
2014. nov. 8. 18:09
 15/26 anonim ***** válasza:
Ennyi idosen tenyleg meg nem kellne b@*sznod :P
2014. nov. 8. 18:38
 16/26 A kérdező kommentje:

Kedves Dowd, ezt nézd http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

nem vagyok egyedül..szegény csaj. Ilyen szülőknek minek a gyerek. Pláne ha lány?

2014. nov. 8. 19:06
 17/26 anonim ***** válasza:

tisztában vagyok az ilyesmikkel, a szexuális zavarok igen komoly hányada a vallásos család miatt van.

A maszturbálást megtiltani az egyik legnagyobb vétek amit szülő elkövethet a nevelés során.

No comment! Tényleg.

Amikor mondom, hogy a vallást felejtsd el, nem a nemiséget nem véletlenül mondom ezt!

2014. nov. 8. 19:09
 18/26 anonim ***** válasza:
A szex mióta bűn? Meghal miatta valaki? Leég egy esőerdő? Nem ßazdmeg, nem az, csak a ti képzeletbeli barátotok hiszi azt. Nem állok neki kifejteni, hogy miért, mert egyrészt ismerem az itteniek intellektuális szintjét és tudom ,hogy úgyse értenétek, másrészt meg úgyse olvassátok el, a sok betű összezavarja a fejeteket, nem szoktatok hozzá az önálló értelmezéshez, mindig egy másik ember szavait okádjátok vissza.
2014. nov. 8. 19:12
 19/26 anonim ***** válasza:
33%

Teljesen egyetértek a 10. válaszolóval.

és hívőként azt gondolom, hogy nem jó amit csinálsz

a Bibliában benne van, hogy a paráznaság bűn..

de ha te nem vagy keresztény akkor ez téged egyáltalán nem érdekel, de ha a szüleid hisznek Istenben akkor nekik biztos rosszul fog esni, ha megtudják, de ha igazán keresztények, akkor meg fogják érteni, hogy te még nem tértél meg

2014. nov. 8. 20:01
 20/26 A kérdező kommentje:
Van barátom 1 éve. Fél éve élünk nemi életet. Nem fogok lemondani róla soha. Inkább égek a pokol tüzében de arról az érzésről...amikor az izmaim megrándulnak ..nem mondhatok le :)
2014. nov. 8. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!