Miert nem harangoznak rendszeresen Magyarorszagon?
Figyelt kérdés
Rengeteg orszagot beutaztam a munkam miatt, es feltunt, hogy bizony tobbsegukben rendszeresen harangoznak. Pl.: Olaszorszag legkisebb, legszegenyebb falujaban is utik a negyedet, felet, harom negyedet, es az orat!!! Nalunk meg szinte mar delben sem. Pedig nyugtatoan hatott ram!!! Hova tunik a sok adomany, ha mar erre sincs penz...2014. nov. 7. 09:49
11/15 anonim válasza:
Nálunk nem csak délben,hanem reggel 6-kor és este 7-kor is szól a harang.Meg persze Mise előtt. Kb. 5400 lélekszámú városka.
12/15 anonim válasza:
engem is megnyugtat a harangozás
13/15 anonim válasza:
Végre olyan hozzászolók vannak,akik nem akarják betiltatni a harangozást!!Ma nézegettem a polgármester közösségi oldalát,amiben inkább a villamos közlekedés zajáról volt szó(bár engem nem zavar,régi emlékeket idéz fel),de egy középkorú hölgy,megkérdezte-a témához oda nem illően-hogy "mikor némítják a harangszót?"Ezzel feltudnak idegesíteni,mert nem szól egész nap,azt a pár alkalmat kilehet bírni véleményem szerint,a lányom 6 éves,soha nem zavarta a pihenését,engem meg megnyugtat..A mai digitalizált világban egy kicsi régmúlt visszaköszön számomra(tudom,hogy nem egy pap húzza a harangokat).
14/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, engem k*vára nem nyugtat meg, sőt totál felb*sz!!! Amúgy is gyűlölöm ezt a képmutató, pénzéhes, rohadt vallást, amit kereszténységnek csúfolnak... :D ... ja és sajnos én ide születtem, r*hadtul ide se jöttem volna, hanem kint laknék egy tanyán messze a világtól...
15/15 anonim válasza:
+ nem tudom mi a jó abban, hogy zúg az egész fejed tőle legalábbis itt rezonál, visszhangzik mint az állat, rendszeresen FELRIADOK minden ki*baszott nap éjjeli 5-kor, hát kell ez a jó b*dös francnak már elnézést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!