Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten a 7. napon megpihent,...

Ha Isten a 7. napon megpihent, akkor azóta mit csinál?

Figyelt kérdés
Azóta is pihen? :D
2014. nov. 5. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Petya, le lettél Petizve. Erre mit lépsz?:P
2014. nov. 5. 23:57
 12/17 Ozmium42 ***** válasza:
45%
Mit csinált előtte?
2014. nov. 6. 00:16
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Gyakorikérdéseken lesi teremtményei intellektuális fejlődését. És eltöpreng hogy majd végítélet után, és/vagy az újjászületett földön megmaradjon e, ez az oldal a kérdéseivel és felhasználóival együtt. :D
2014. nov. 6. 06:14
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
üdv, a biblia szerint előkészületeket tesz arra az évre, hónapra, hétre, napra, órára, és percre, amikor lejár sátán világrendszerének ideje, hogy azonnal és hatékonyan tudja teljesíteni a bibliában megígért dolgokat. "folyton munkálkodik" írja a biblia, miként Jézus is.
2014. nov. 6. 08:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Peti vagy Petya, nekem mindegy... :-)

A válasz egyértelmű Eyrond, halála után minden ember a pokolba kerül, mert a pokol kifejezés (héber seol, görög hádész) egyaránt a halottak tartózkodási helye a Szentírás szerint.

Az igazi kérdés az, hogy mi lesz utána! A Biblia szerint ugyanis minden ember fel fog támadni, az igazak az örök életre, a gonoszok pedig az ítéletre. Isten minden embert az előbbiben szeretne részesíteni, és Téged is hív és vár, hogy válaszd az életet. A döntés a tied...

Üdv. Péter

2014. nov. 6. 16:14
 16/17 A kérdező kommentje:

" és Téged is hív és vár, hogy válaszd az életet. A döntés a tied... "

Hogy választhatnám ezt? Volt amikor eljártam istentiszteletre is, csak azt látom h a hívők nem úgy kezdik a gondolataikat h "ÉN" Hanem h "Isten" vagyis ők is csak próbálják gyakorolják. Hát én is csak próbálom ezt, egy idő után belefáradtam, és abbahagytam. vagy úgy nézik ki nagyon nem értem ezt a hívős dolgot. Hív? fizikailag biztos nem, nem is értem miért használják ezt a szót.

De annak a lehetőségét se zárom ki h lehet véletlenszerűségből jött minden létre, mert egyszerűen ekkora dolgot ami körül vesz lehetetlen leprogramozni. Ha a kosárpalánkba akarok bedobni egy labdát a félpályáról, az is csak mázlival fog bemenni, nem pedig tudatos számítással.

2014. nov. 6. 18:43
 17/17 anonim ***** válasza:
ugye csak viccelsz? minél nagyobb valami, annál bonyolultabb. pont az bizonyítja Isten létezését, hogy az egész parányi dolgok végtelenül bonyolultak, pl egy atom, és a nagy dolgok meg még összetettebbek, ráadásul az egész rendszerben és szervezettséggel mozog. az igazság az, hogy soha nem sikerőlni beletalálnod a kosárba véletlenül, hogyha valaki meg nem alkotja a kosárlabdát, a palánkot, a talajt, hogy visszapattanjon a labda, és amihez rögzítve van a palánk, és a lényeg, téged. :-)
2014. nov. 7. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!