Ha Isten a 7. napon megpihent, akkor azóta mit csinál?
Sziasztok!
Peti vagy Petya, nekem mindegy... :-)
A válasz egyértelmű Eyrond, halála után minden ember a pokolba kerül, mert a pokol kifejezés (héber seol, görög hádész) egyaránt a halottak tartózkodási helye a Szentírás szerint.
Az igazi kérdés az, hogy mi lesz utána! A Biblia szerint ugyanis minden ember fel fog támadni, az igazak az örök életre, a gonoszok pedig az ítéletre. Isten minden embert az előbbiben szeretne részesíteni, és Téged is hív és vár, hogy válaszd az életet. A döntés a tied...
Üdv. Péter
" és Téged is hív és vár, hogy válaszd az életet. A döntés a tied... "
Hogy választhatnám ezt? Volt amikor eljártam istentiszteletre is, csak azt látom h a hívők nem úgy kezdik a gondolataikat h "ÉN" Hanem h "Isten" vagyis ők is csak próbálják gyakorolják. Hát én is csak próbálom ezt, egy idő után belefáradtam, és abbahagytam. vagy úgy nézik ki nagyon nem értem ezt a hívős dolgot. Hív? fizikailag biztos nem, nem is értem miért használják ezt a szót.
De annak a lehetőségét se zárom ki h lehet véletlenszerűségből jött minden létre, mert egyszerűen ekkora dolgot ami körül vesz lehetetlen leprogramozni. Ha a kosárpalánkba akarok bedobni egy labdát a félpályáról, az is csak mázlival fog bemenni, nem pedig tudatos számítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!