Miért nem tudok semmilyen témáról beszélgetni az emberekkel? Nagyon elszomorít minden nap. Megtértem, bemerítkeztem, de úgy érzem semmit.
nem értem vele, mert hogy hirdessem úgy másnak az igét, ha rendesen félek tömegbe menni, mert tudom, hogy semmiről nem fogok tudni beszélni velük.
Egyetemen főleg ez nagyon zavaró, és minden nap úgy megyek be,hogy gyorsan legyen már vége az órának, néha elvagyunk kicsit, de kb ennyi. Ugyanez rokonoknál meg mindenhol, pedig én mennék mindenhova, de így csak inkább ülök itthon :( Lehet ezzel valamit csinálni ? Azért hoztam ide a megtérést is, mert hogy hallgatnának olyanra, akiről mindig az jut eszükbe hogy "na itt van már a csendes gyerek" :(
Szia
Bemerítkeztél? Esetleg adventista vagy?
Nem vagyok nagyon jártas ezekben a dolgokban, de talán valamit hozzá tudok szólni.
Vannak barátaid,haverjaid? Akár úgy,hogy netről ismerted meg, akár személyesen.
Én úgy kezdeném el ezt az "egészet", hogy őket megkérdezném a vallásos témáról. (Hisznek-e, stb)
Ha vevőek rá és még nem hívők, akkor elkezdeném nekik írni/mondani. Persze, nem szabad rájuk erőszakolni a témát.
Ha hívőek, akkor megkérdezném,hogy hogyan hirdetik másnak az igét.
Van nálatok lehetőség táborozásra, együtt létre? A vallási irányultságodon belül.
Oda is mehetnél, igaz,ott nem kell téritgetni. :D
Remélem, valamennyire hasznos volt az,amit írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!