Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem tudok semmilyen...

Miért nem tudok semmilyen témáról beszélgetni az emberekkel? Nagyon elszomorít minden nap. Megtértem, bemerítkeztem, de úgy érzem semmit.

Figyelt kérdés

nem értem vele, mert hogy hirdessem úgy másnak az igét, ha rendesen félek tömegbe menni, mert tudom, hogy semmiről nem fogok tudni beszélni velük.

Egyetemen főleg ez nagyon zavaró, és minden nap úgy megyek be,hogy gyorsan legyen már vége az órának, néha elvagyunk kicsit, de kb ennyi. Ugyanez rokonoknál meg mindenhol, pedig én mennék mindenhova, de így csak inkább ülök itthon :( Lehet ezzel valamit csinálni ? Azért hoztam ide a megtérést is, mert hogy hallgatnának olyanra, akiről mindig az jut eszükbe hogy "na itt van már a csendes gyerek" :(

2014. okt. 31. 22:25
1 2
 11/13 homo ludensz ***** válasza:
Figyelj! Bemerítkeztél meg mit tudom én mit csináltál.Ezzel begyűjtötted és megszilárdítottad a Teremtőben való hitedet. Miért kellene ehhez jó pofiznod meg bazsalyognod csak azért hogy menőnek lássanak a társaid? Az az út amire te most ráléptél lehet hogy nem látványos de vezet valahová míg a nagy beszédű örökösen fecsegő esetleg virtuóz társak útja és szereplése az évek során már csak emlék lesz.
2014. nov. 2. 11:34
 12/13 A kérdező kommentje:
# 11/11 Nem menőnek akarok látszani, csak szeretném ha más is tudná, hogy miről szól ez az egész, és hogy nem a semmiért élek másképpen mint ők :)
2014. nov. 3. 00:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia

Bemerítkeztél? Esetleg adventista vagy?

Nem vagyok nagyon jártas ezekben a dolgokban, de talán valamit hozzá tudok szólni.

Vannak barátaid,haverjaid? Akár úgy,hogy netről ismerted meg, akár személyesen.

Én úgy kezdeném el ezt az "egészet", hogy őket megkérdezném a vallásos témáról. (Hisznek-e, stb)

Ha vevőek rá és még nem hívők, akkor elkezdeném nekik írni/mondani. Persze, nem szabad rájuk erőszakolni a témát.

Ha hívőek, akkor megkérdezném,hogy hogyan hirdetik másnak az igét.

Van nálatok lehetőség táborozásra, együtt létre? A vallási irányultságodon belül.

Oda is mehetnél, igaz,ott nem kell téritgetni. :D

Remélem, valamennyire hasznos volt az,amit írtam. :)

2015. jan. 6. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!