Így tényleg közelebb lehet kerülni Jehovához?
Figyelt kérdés
Itt olvastam egy kérdésnél, hogy valaki szerint halucinogén drogokkal közelebb lehet kerülni Jehovához, ez igaz?2014. okt. 21. 22:07
11/21 sandor76 válasza:
Ismeret altal tudunk kozel kerulni hozza.
Mert barmennyit szivunk is,ha nem figyelunk a szavara,hogy ne tegyunk ilyet ,mit er?
12/21 anonim válasza:
Kedves Sándor!
Ezek a szerek ismereteket adnak a természetfölöttiről, tehát közel lehet velük kerülni Istenhez.
13/21 anonim válasza:
üdv, szerintem mindenkire másként hatnak a szerek, nem lehet általánosítani. kérdezz meg erről egy vént a kisterembe, mi a véleménye.
14/21 anonim válasza:
Vidiripi
Hozzá lehet hogy közelebb kerülhetsz.
De a mennyei Atyához csak Krisztus tud elvezetni mivel ő az egyedüli közbenjáró! Senki más!
15/21 anonim válasza:
,,Hozzá lehet hogy közelebb kerülhetsz,,
Kire gondolsz?
16/21 anonim válasza:
Vidiripi
"Kire gondolsz?"
Hát nem te rád! :))
17/21 A kérdező kommentje:
Én csak erről elgondolkodtam, lehet nem kellett volna, mert itt írták, viszont a Királyság Termében csak annyít mondtak a drogok rosszak, a Sátán eszközei. Viszont itt az írták a halucinogének mások. Csak felmerült bennem, hogy a vének sem tudnak mindent. Igaz, csak elméleti szinten foglalkoztam a dologgal, még alkoholt sem ittam, mert félek a negatív következményektől. Csak gy megmozgatta a fantáziámat a dolog.
2014. okt. 24. 23:04
18/21 anonim válasza:
Vidiripi
Kérdező!
Jézus a vizet változtatta borrá!
Az alkohol még hasznos is lehet. De csak ha mértékletes vagy. Bibliai értelemben mértékletes!
19/21 anonim válasza:
üdv, nem baj, ha elgondolkozol dolgokon, kérdezni sohasem bűn, de sokszor bűn nem kérdezni. valóban, a vének nem tudnak mindent a drogokról, mert talán nem próbálták. de hidd el,tudnak olyan testvért, testvérnőt mutatni, aki már kipróbálta, vagy akár évekig, évtizedekig használta. a vének csak a bibliából tudnak tanácsot adni. lehet, hogy idéznének egy kiadványt, ami szerint a spiritizmus szó jelentése (a spiritizmus szó benne van a bibliában, mint olyan dolog, amit Jehova konkrétan elítél) tehát a spiritizmus szó jelentése e szerint könyv szerint: kábítószerfogyasztó, vagy halucinogén drog használó. és persze démoni erőkkel kapcsolatbalépő. ez valószínűleg azért lehet, mert a rítusaikhoz ilyeneket használtak. szerintem inkább sátánhoz kerülhetsz ezáltal közelebb. közelítsük meg egy másik oldalról is: esetleg a rendőrökkel is kapcsolatba kerülhetsz, és a családod is. ez is benne van a pakliba, nem? vajon ezt akarná Jehova? szerintem nem. és még egy irányból megközelítve: ingyen kaptátok, ingyen adjátok, mondta Jézus. nos, ezek a szerek nem ingyen vannak, hanem pénzért, ráadásul nem is kevésért. én egyszer "kipróbáltam a varázsgombát", azért idézőjelbe, mert semmit nem éreztem, azt beszéltük, hogy egy gramm szárított csiperkét vettünk 3000 ft-ért. :-(
20/21 anonim válasza:
Egyértelműen nem. Jehova elítéli azokat a szereket, amikkel a testünket károsítjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!