Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Így tényleg közelebb lehet...

Így tényleg közelebb lehet kerülni Jehovához?

Figyelt kérdés
Itt olvastam egy kérdésnél, hogy valaki szerint halucinogén drogokkal közelebb lehet kerülni Jehovához, ez igaz?

2014. okt. 21. 22:07
1 2 3
 11/21 sandor76 ***** válasza:

Ismeret altal tudunk kozel kerulni hozza.

Mert barmennyit szivunk is,ha nem figyelunk a szavara,hogy ne tegyunk ilyet ,mit er?

2014. okt. 22. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:

Kedves Sándor!

Ezek a szerek ismereteket adnak a természetfölöttiről, tehát közel lehet velük kerülni Istenhez.

2014. okt. 22. 21:31
 13/21 anonim ***** válasza:
üdv, szerintem mindenkire másként hatnak a szerek, nem lehet általánosítani. kérdezz meg erről egy vént a kisterembe, mi a véleménye.
2014. okt. 23. 17:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Hozzá lehet hogy közelebb kerülhetsz.

De a mennyei Atyához csak Krisztus tud elvezetni mivel ő az egyedüli közbenjáró! Senki más!

2014. okt. 23. 18:44
 15/21 anonim ***** válasza:

,,Hozzá lehet hogy közelebb kerülhetsz,,

Kire gondolsz?

2014. okt. 24. 18:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Kire gondolsz?"

Hát nem te rád! :))

2014. okt. 24. 21:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Én csak erről elgondolkodtam, lehet nem kellett volna, mert itt írták, viszont a Királyság Termében csak annyít mondtak a drogok rosszak, a Sátán eszközei. Viszont itt az írták a halucinogének mások. Csak felmerült bennem, hogy a vének sem tudnak mindent. Igaz, csak elméleti szinten foglalkoztam a dologgal, még alkoholt sem ittam, mert félek a negatív következményektől. Csak gy megmozgatta a fantáziámat a dolog.
2014. okt. 24. 23:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Kérdező!

Jézus a vizet változtatta borrá!

Az alkohol még hasznos is lehet. De csak ha mértékletes vagy. Bibliai értelemben mértékletes!

2014. okt. 25. 11:36
 19/21 anonim ***** válasza:
üdv, nem baj, ha elgondolkozol dolgokon, kérdezni sohasem bűn, de sokszor bűn nem kérdezni. valóban, a vének nem tudnak mindent a drogokról, mert talán nem próbálták. de hidd el,tudnak olyan testvért, testvérnőt mutatni, aki már kipróbálta, vagy akár évekig, évtizedekig használta. a vének csak a bibliából tudnak tanácsot adni. lehet, hogy idéznének egy kiadványt, ami szerint a spiritizmus szó jelentése (a spiritizmus szó benne van a bibliában, mint olyan dolog, amit Jehova konkrétan elítél) tehát a spiritizmus szó jelentése e szerint könyv szerint: kábítószerfogyasztó, vagy halucinogén drog használó. és persze démoni erőkkel kapcsolatbalépő. ez valószínűleg azért lehet, mert a rítusaikhoz ilyeneket használtak. szerintem inkább sátánhoz kerülhetsz ezáltal közelebb. közelítsük meg egy másik oldalról is: esetleg a rendőrökkel is kapcsolatba kerülhetsz, és a családod is. ez is benne van a pakliba, nem? vajon ezt akarná Jehova? szerintem nem. és még egy irányból megközelítve: ingyen kaptátok, ingyen adjátok, mondta Jézus. nos, ezek a szerek nem ingyen vannak, hanem pénzért, ráadásul nem is kevésért. én egyszer "kipróbáltam a varázsgombát", azért idézőjelbe, mert semmit nem éreztem, azt beszéltük, hogy egy gramm szárított csiperkét vettünk 3000 ft-ért. :-(
2014. okt. 25. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. Jehova elítéli azokat a szereket, amikkel a testünket károsítjuk.
2014. okt. 26. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!