Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlim emberektől kérdezem:...

Muszlim emberektől kérdezem: mi a teendő ha egy muszlim ember megbánta, hogy valamikor házasságon kívüli nemi életet élt? Szerintetek Isten megbocsát valaha?

Figyelt kérdés
Az egészet még az tetőzi, hogy mindig megígértem Istennek, hogy mostmár vége lesz a kapcsolatnak, mert tudom, hogy haram (nem tiszta), de valamiért mindig folytattam. Mára már nagyon megbántam. Mit tehetnék?

2014. okt. 19. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"Az álságos megbánás, amikor valaki abban a tudatban bánja meg, hogy ezzel letudta a dolgot, és legközelebb nyugodtan elkövetheti. Ez egyenlő a semmivel."

Teljesen igaz kedves 10-es válaszoló! Ez a katolikus teológia, de ez nem egyenlő a bibliai szellemmel, ott ugyanis az van, amit előtte mondtál. :-)

2014. okt. 21. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:
11. es ez a katolikusok szerint is bűn.
2014. okt. 21. 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az 53%-ossal csak provokálni akar, nem is muszlim, egy muszlim, sosem írná kis k-val a Qurân-t...

Allah kényelmes ha törekedsz megbocsájtaásáért, akkor meg is kapod azt, persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy többe ne Köves el semmi ilyesmit.

2014. okt. 25. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!