Ha egy muszlim olyan helyen lakik vagy tartózkodik, ahol angol WC van, vagy egy európai ember áttér az iszlámra, akkor tartania kell a muszlim székelési szabályokat?
Sok helyen láttam Európa számos országában, hogy az angol wc szélén lábnyomok vannak, vagyis guggolva ürítenek. A célzással vannak bajok, ez látszik a wc többi részén is.
Tehát mondhatjuk, hogy aki ezt a módszert szokta meg, az az angol wc-n is ezt csinálja.
Ha az európai ember megy muszlim országba, akkor kénytelen guggolva könnyíteni magán, mert többségében ilyen wc-t használnak. De nem kell ehhez a vallás sem, Olaszországban mind a mai napig dívik ez a fajta wc.
Ha a vallásra itthon tér át, akkor fogalmam sincs, hogy mit fog tenni az illető.
A fenékmosás pedig nagyon jó dolog, én is alkalmazom. De ha bemész egy ilyen guggolós wc-be, találsz rengeteg üres vizes palackot, amit mások hagytak ott.
És pontosan, miért számít Allahnak, hogy sz***unk?
-Ezek az értelmetlen vallási marhaságok mindig :D-
Jártam már pár arab országban (most is egy arab muszlim országban lakom) de guggolós wc-vel még a 11 év alatt nem találkoztam. A vízzel való tisztítás nekem bejön, de nem kézzel meg üveggel, hanem kis tusolófejek vannak a wc-k mellé szerelve, így vízsugárral ki lehet mosni. Amikor valaki olyan helyen lakik, hogy 50 fok van kint, akkor jó dolog, hogy nem csak törölgetve van és nem érik a szag a kánikulában az esti fürdésig :D Remélem át tudjátok érezni az előnyét :D
A férjem és a családja is normálisan wc-zik, ülve, aztán nagytéma után a kis tusoló vízsugarával ki van mosva a popó.
#5 Mert a (idióta)népet a megszokott dolgok, és a társadalmilag elfogadott szokások irányítják.
Ha tölem kérdezik, hogy én miért mosom a fenekemet, miután kábelt rakok, az alábbi példával szoktam élni.
- Ha csokit kenek a hajadba, hogyan szeded ki?
válasz:- megmosom.
Kb. ugyanez a helyzet a s.eggemmel, a szőrből nem lehet kitörölni rendesen. Márpedig szinte mindenkinek van ott egy kevés.
Szoktak rám is furcsán nézni, hogy egy literes flakonnal megyek be a nyilvános vécére, csak ez engem a legkevésbé sem zavar. Így garantáltan nem lesz betyárkörte, sáfenkacsík a nadrágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!