Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak olyan vallásos emberek,...

Vannak olyan vallásos emberek, akik nem követik a Bibliát, nem hisznek a benne írtakban és nem aszerint élnek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 19:45
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

A bevándorlókat azért fogadják be mert olcsó munkaerők,és bármilyen alja melót elvégeznek.

De melyik országokban?

Németországban,Nagy-Britanniában ahol erős a gazdaság.

Nálunk magas a munkanélküliek aránya.

És éhbérért akarnak dolgoztatni 8 millió embert.

Azért,hogy 1-2 millió jól éljen.

Ki az a hülye,aki még az amúgy is nehéz helyzetét azzal rontja,hogy gyereket szül?

Az,aki segélyből akar megélni,meg adókedvezményből,mások kárára.

Kell nekik a sok rabszolga,akiket alkalmaznak közmunkásként.Ennyi a lényege az egésznek.

Nekem soha nem lesz gyerekem,az biztos.

Nem fogok azért éhezni,hogy másoknak keressen a pénzt.

2014. okt. 17. 19:12
 42/49 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincs olyan,hogy 1 igazság.

Az emberek különbözőek.Sosem lesznek egyformák."

Amiről te beszélsz az az egó. És igazad van, az egó mindenkinél más, másképp fogja fel a dolgokat. Az élet célja viszont pont az, hogy az egó fölé emelkedjünk, hogy rájöjjünk, hogy az csak egy visszatükrözés, az igazság (odaát :D) a tükör mögött van.

Csak ebben az esetben ismerhetjük meg A törvényt (nem a 10parancsolatot)

2014. okt. 17. 20:47
 43/49 anonim ***** válasza:
Első válaszolóval nagyon nem értek egyet. Én "csak" hívő vagyok, abszolút nem vallásos és nem a Biblia szerint élem az életem. Azt nem mondanám, hogy nem hiszek benne, inkább csak azt gondolom, hogy sok mindent kihagytak belőle és amit benne hagytak annak is nagy részét átírták érdekük szerint.
2014. okt. 19. 23:27
 44/49 anonim ***** válasza:

"Jah értem, Anonymus csinálja a fesztivált. A magyar kereszt a Christianos fordítása. Hajjaj... Akkor kondolom a kereszteződés is, a körosztás is, keresztül is. Gondolkodjunk már emberek. A keresztény egy magyar szó, nem fordítása semminek."

Anonymus!

Te mégis miről beszélsz???!!!

Olvastad te már életedben legalább egyszer az eredeti [görög] szöveget? Kötve hiszem, mert akkor nem mondanál ilyen butaságokat!

2014. okt. 20. 00:17
 45/49 anonim ***** válasza:

#44 én nem értem, hogy te mit nem értesz. Te olvastad már a görög eredetit? Mi van oda írva? Azt ne mond, hogy az, hogy "Keresztény", mert sírva fakadok. Ha meg nem az van odaírva, akkor tényleg nem értem a felháborodásodat. Szerintem te nem értetted, amit én írtam...

Anonymus

2014. okt. 20. 01:15
 46/49 A kérdező kommentje:

Meg vannak akik elhiszik,hogy Ádám és Éva népesítette be a Földet.Mikor ez teljesen logikátlan.

Meg Noé bárkája,meg ilyenek.

Szép mesék,de azért tudni kellene,hogy a valóság nem ilyen egyszerű:D

Meg,aki kagylót eszik az halálos bűn,meg egyebek.

Aki szerinte ezeket is be kell tartani azok betegek szerintem.

2014. okt. 20. 05:57
 47/49 Sztracsatellavagyok ***** válasza:

Kedves kérdező, te most kíváncsi vagy ránk, vagy meg akarod mondani a tutit?

Azzal, hogy elmondod a véleményed, ami mellesleg hülyeség, senki nem jut előrébb az életben, de te sem...

Csak hogy tudd, a Bibliát nem kell szó szerint értelmezni. Igen, van aki szó szerint értelmezi. Én ezzel a problémával nem foglalkozom, mert ez nagyon nem lényeges az életem szempontjából!

Az, hogy ki népesítette be a földet, hogy Isten hány nap vagy hány millió év alatt teremtette meg a világot, hogy tényleg volt-e özönvíz, stb. miért érdekel téged? Miért zavar, hogy ha valaki elhiszi? Engem meg az zavar, hogy a világ ennyire "vallástoleranciát" hirdet, de azért megvetjük azokat, akik keresztények, elfogadunk mindenki mást, lehet meleg, lehet hindu, lehet sátánista... Ez aztán ám a logika!

2014. okt. 20. 10:44
 48/49 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Azért,mert sokan komolyan veszik a benne lévő dolgokat,utasításokat!

Nyilván ha vannak benne kitalált történetek,akkor a sok "Isten igéjét" is emberek találták ki!

Nekem nincs azzal bajom,ha valaki hisz Istenben.

Csak azt nem értem,hogy tudnak egy könyv szerint élni?!

Nagyon sok embert bántalmaznak a Biblia miatt!Maradjunk ennyiben.

2014. okt. 20. 19:52
 49/49 A kérdező kommentje:

Kb úgy értelmezik,hogy akik ezt írták,Isten "lediktálta nekik vagy mi?

Ma is vannak,akik azt állítják ők beszélnek Istennel,vagy szól hozzájuk,mégsem írnak bele egy könyvbe semmit!

Érted a logikát?

2014. okt. 20. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!