Vannak olyan vallásos emberek, akik nem követik a Bibliát, nem hisznek a benne írtakban és nem aszerint élnek?
A bevándorlókat azért fogadják be mert olcsó munkaerők,és bármilyen alja melót elvégeznek.
De melyik országokban?
Németországban,Nagy-Britanniában ahol erős a gazdaság.
Nálunk magas a munkanélküliek aránya.
És éhbérért akarnak dolgoztatni 8 millió embert.
Azért,hogy 1-2 millió jól éljen.
Ki az a hülye,aki még az amúgy is nehéz helyzetét azzal rontja,hogy gyereket szül?
Az,aki segélyből akar megélni,meg adókedvezményből,mások kárára.
Kell nekik a sok rabszolga,akiket alkalmaznak közmunkásként.Ennyi a lényege az egésznek.
Nekem soha nem lesz gyerekem,az biztos.
Nem fogok azért éhezni,hogy másoknak keressen a pénzt.
"Szerintem nincs olyan,hogy 1 igazság.
Az emberek különbözőek.Sosem lesznek egyformák."
Amiről te beszélsz az az egó. És igazad van, az egó mindenkinél más, másképp fogja fel a dolgokat. Az élet célja viszont pont az, hogy az egó fölé emelkedjünk, hogy rájöjjünk, hogy az csak egy visszatükrözés, az igazság (odaát :D) a tükör mögött van.
Csak ebben az esetben ismerhetjük meg A törvényt (nem a 10parancsolatot)
"Jah értem, Anonymus csinálja a fesztivált. A magyar kereszt a Christianos fordítása. Hajjaj... Akkor kondolom a kereszteződés is, a körosztás is, keresztül is. Gondolkodjunk már emberek. A keresztény egy magyar szó, nem fordítása semminek."
Anonymus!
Te mégis miről beszélsz???!!!
Olvastad te már életedben legalább egyszer az eredeti [görög] szöveget? Kötve hiszem, mert akkor nem mondanál ilyen butaságokat!
#44 én nem értem, hogy te mit nem értesz. Te olvastad már a görög eredetit? Mi van oda írva? Azt ne mond, hogy az, hogy "Keresztény", mert sírva fakadok. Ha meg nem az van odaírva, akkor tényleg nem értem a felháborodásodat. Szerintem te nem értetted, amit én írtam...
Anonymus
Meg vannak akik elhiszik,hogy Ádám és Éva népesítette be a Földet.Mikor ez teljesen logikátlan.
Meg Noé bárkája,meg ilyenek.
Szép mesék,de azért tudni kellene,hogy a valóság nem ilyen egyszerű:D
Meg,aki kagylót eszik az halálos bűn,meg egyebek.
Aki szerinte ezeket is be kell tartani azok betegek szerintem.
Kedves kérdező, te most kíváncsi vagy ránk, vagy meg akarod mondani a tutit?
Azzal, hogy elmondod a véleményed, ami mellesleg hülyeség, senki nem jut előrébb az életben, de te sem...
Csak hogy tudd, a Bibliát nem kell szó szerint értelmezni. Igen, van aki szó szerint értelmezi. Én ezzel a problémával nem foglalkozom, mert ez nagyon nem lényeges az életem szempontjából!
Az, hogy ki népesítette be a földet, hogy Isten hány nap vagy hány millió év alatt teremtette meg a világot, hogy tényleg volt-e özönvíz, stb. miért érdekel téged? Miért zavar, hogy ha valaki elhiszi? Engem meg az zavar, hogy a világ ennyire "vallástoleranciát" hirdet, de azért megvetjük azokat, akik keresztények, elfogadunk mindenki mást, lehet meleg, lehet hindu, lehet sátánista... Ez aztán ám a logika!
Utolsó!
Azért,mert sokan komolyan veszik a benne lévő dolgokat,utasításokat!
Nyilván ha vannak benne kitalált történetek,akkor a sok "Isten igéjét" is emberek találták ki!
Nekem nincs azzal bajom,ha valaki hisz Istenben.
Csak azt nem értem,hogy tudnak egy könyv szerint élni?!
Nagyon sok embert bántalmaznak a Biblia miatt!Maradjunk ennyiben.
Kb úgy értelmezik,hogy akik ezt írták,Isten "lediktálta nekik vagy mi?
Ma is vannak,akik azt állítják ők beszélnek Istennel,vagy szól hozzájuk,mégsem írnak bele egy könyvbe semmit!
Érted a logikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!