Biblikus a thai chi? A gyerekemnek a tanterv resze lesz (kulfoldon) de nem tudom biblikus-e.
Mózes 6,20
Így szól az Úr Csinghez, Jangnak fiához: Jöjj és lásd szamári bukását, kik fellázadtak az Úr ellen és haragot keltettek szívemben. Csontjukat a kutyák viszik árnyékszékre, gyermekeiket pedig férgeknek veték, mert én vagyok az Úr, az egyetlen és igaz isten, aki mindezt cselekszem, én vagyok az Úr és megtorlom a hűtlenséget.
Ekkor Csing, Jangnak fia orcájára borult és az Úrhoz kiáltott: Ó te igazságos isten, ki ellenségeinek magzatjait gyökerestől kiírtod, kérlek kegyelmezz fivéremnek, engedd meg nekem, hogy ellopjam Csen tajcsicsuan és megmentsem népemet!
Az Úr pedig mondá: Menj és cselekedj.
A Biblia nem Kínában íródott és nem kínai eseményeket dolgoz fel, tehát kérdésedre válaszolva:
nem biblikus!
.
A Biblia nem engedélyezi a repülőgépen utazást sem, sőt a vasutit sem.
Viszont, ismerete hiányában nem is ellenzi.
Abiblia-íróknak nem volt tudomásuk a thai chi-ről, tehát nem engedélyezhetik, ugyanakkor nem is tilthatják.
Olvasd el figyelmesen!
Nézetem szerint (bár én nem közéjük tartozom) a Bibliai tanításokat szigorúan követőm hívő sem találhat kivetnivalót az egészségügyi mozgássorozat gyakorlásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!