Akik azt gondolják, hogy Jézus=Mihály arkangyal, szerintük nem botrányos-e ha imádkozás során nem Jézus nevét hanem Mihály nevét használják vagy hívják segítségül?
Elképzelem a szituációt amikor Jézus előtt kell majd megjelenünk bemutatkozik ezeknek a Tanúknak és azt mondja:
Én vagyok Jézus olyan hangon, hogy beleremeg és megrendül a menny és az angyalok elnémulnak ezután megmutatja nekik Mihályt itt van az én egyik főangyalom Mihály.
Mit fogtok szólni ?
Jézushoz eleve nem is imádkoznak.
Azt viszont nem tudom, hogy honnan veszik, hogy mi volt Jézus neve és az Atya neve, mert a Biblia szerint senki sem tudja.
jel.14.1 És láttam, íme, a Bárány állt ott a Sion hegyén, és ővele száznegyvennégyezren, akiknek homlokára fel volt írva az ő neve és Atyjának neve.
jel.19.12 és a szeme olyan, mint a tűzláng, és a fején sok korona volt, és a neve volt rá felírva, amelyet senki sem tud, csak ő maga,
13 és vérbe mártott ruhába volt öltöztetve, és így hívták őt: Isten Igéje.
A: - Kijelentettem a nevedet,...pedig egy sima hebraizmus.
11: szerintem mélyen meg fognak rendülni. Nem találnak szavakat, és egy kissé kétségbe lesznek esve, hogy most mi lesz velük.
Bár most még nagy hangon és magabiztosan bizonygatják ezt és még más tanításaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!