Normális, hogy amikor áldom az Urat, gyakran rámjön a sírhatnék?
Figyelt kérdés
Ez miért lehet? Nem szomorúságból sírok egyébként.2014. szept. 25. 16:58
11/13 anonim válasza:
"Nagyon sok esetben nincs is valódi megtérés, csak a pillanat hevének köszönhető az, ami történik, de utána az ember ugyanolyan indulatos, és ugyanúgy újra és újra visszaesik a korábbi bűnökbe. "
Ahogy Pál is, én pedig nem merném sem ő, sem más megtérését megkérdőjelezni. Ez igazán nagy bátorságra vall azt képzelni, hogy belelátsz az ember szívébe, mert akkor máris nem igaz a Biblia, hogy arra csak Isten képes.
Én is szoktam sírni, legfőképpen énekléskor. Van benne bűnbánat, van benne öröm és boldogság és legfőképpen Isten imádása. Amikor átölel a gyermekem, és sír, hogy annyira de annyira szeret, akkor mondjam neki, hogy csak a pillanat heve okozza és ő nem is igazán szeret?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 11-es, ugyanígy érzek, nálam is dicséret közben esett ez meg velem. Igazából úgy tudnám jellemezni a bennem kavargó érzéseket, hogy éreztem Isten szeretetét, és nagyon-nagyon jó érzés volt. De sajnos nem tudom pontosabban megmagyarázni.
2014. szept. 26. 07:47
13/13 anonim válasza:
Nekem is sírás jön rám dicsőítés közben de nem a bánattól hanem szeretettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!