Miért tör rám gyakran a sírhatnék? 17/F
Nézek egy filmet,vagy animét,vagy éppen egy játékkal játszom,és ha mondjuk pusztán két ember akik már rég nem látták egymást és találkoznak,már attól sírhatnékom van.
Az,hogy a Titanic-on is sírtam,nem is meglepő. Ezenkívül az Aranyhajon,és más egyéb animációs filmeken.
Pl. tegnap néztem egy filmet(Hotel Transylvania),amiben az édesapa összeveszett a lányával,de a lány rájött,hogy az apja csak jót akart neki,és máris a sírás kerülgetett.
Illetve ha szomorkásabb zenét hallgatok,vagy eszembe jut valami,máris előtör az az érzés.
Olykor van,hogy direkt szomorúbb zenéket hallgatok,vagy olyat,amitől drámai jelenetekre tudok asszociálni,és az esetek 99%-ban én vagyok a középpontban,és egy számomra fontos személy,de mindig valami szomorú esemény zajlik a képzelt jelenetben.
Depressziós lehetek?
Segítsetek kérlek!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!