Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vágynak az emberek a...

KZitus kérdése:

Miért vágynak az emberek a mennyei életre? Mit csinálnak majd ott? Milyen lenne számukra ott az élet?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a Biblia ezt írja Isten szándékáról: „Az egek Jehova egei, de a földet az emberek fiainak adta” (Zsoltárok 115:16). Úgy tűnik, hogy a világegyetemben a föld az egyetlen megfelelő lakóhely az emberiség számára, és hogy ezt a bolygót Jehova kifejezetten ezzel a céllal hozta létre.

2014. szept. 20. 13:48
1 2
 11/16 János114 ***** válasza:

Előre is elnézézést a naivságomért, de nem értem az eszmefuttatást.

Miert kell dolgozni a földön.?

Es mi az a 144 ezer?

Értekelnem ha kifejtenetek.

Kedves kerdező ha megteszed h valaszolsz kerlek szépen ne csak idézetet írj hanem egyszerűsítsd le egy paraszt gyerek szintjére :)

Mert bár olvasom a szentírást nem vagyok tudós.

Szóval mit fogunk dolgozni a halál után ?

es mi az h 114 ezer kerul csupan a mennybe ?

Megegyszer elnézést az oktalanságomért :)

és előre köszönöm a felvilágosítást!

2014. okt. 31. 19:55
 12/16 Sztracsatellavagyok ***** válasza:
100%
Kedves Zitus, felteszel egy kérdést, aztán megválaszolod saját magad? Minek kérdezel akkor?
2014. okt. 31. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Téríteni akar, egyértelmű.
2014. nov. 3. 12:01
 14/16 A kérdező kommentje:

Szervusz Sztracsatellavagyok

Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel a TE véleményed róla FÜGGETLENÜL attól, hogy én mit gondolok róla. Ez téged zavar?

" Minek kérdezel akkor?" - kielégített a válaszom? :-)

2014. nov. 5. 18:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Szia János114

"Miert kell dolgozni a földön.? " - a földön mindig, Ádám Éva óta kellett dolgozni ????

"Es mi az a 144 ezer? = »Ne ártsatok a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, míg el nem pecsételjük a mi Istenünk rabszolgáit a homlokukon«” És hallottam az elpecsételtek számát: száznegyvennégyezer,(Jelenések 7:3,4).

Jelenések 5:9, 10 " És új éneket énekelnek: „Méltó vagy rá, hogy elvedd a tekercset, és felnyisd a pecsétjeit, mert levágattál, s véreddel embereket vettél meg az Istennek minden törzsből, nyelvből, népből és nemzetből, és királysággá és papokká tetted őket a mi Istenünknek, és királyokként fognak uralkodni a föld felett.”

Itt ír a Biblia, arról, hányan fognak uralkodni Jézussal Isten Királyságában, és milyen feladatokat fognak ott ellátni.

"Szóval mit fogunk dolgozni a halál után ?" = akik égi életre támadnak föl, azok a fenti versek szerint "királysággá és papokká" lesznek, és ezeket ateendőket fogják "dolgozni" (ellátni).

Akik a földre támadnak del, ők lesznek a Királyság "állampolgárai", akiknek sok sok feladatuk lesz, többek között Édenkerté kell majd alakítani a földet.

2014. nov. 5. 18:35
 16/16 János114 ***** válasza:

Ertem kb :)

Koszonom Zitus , mindig tanulok ezt azt a kommentjeidbol.

Az Isten vezzen teged jo utra!

2014. nov. 6. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!