Szerintetek nekünk részünk lesz az elragadtatásban?
Figyelt kérdés
Én el tudom képzelni, hogy megéljük Jézus visszajövetelét. Vagyis nagyon remélem, hogy részese lehetek ennek a csodálatos napnak. :)2014. szept. 15. 15:00
11/19 anonim válasza:
9-es: olvasd el a Bibliában, ott le van írva.
12/19 anonim válasza:
Nem.Elég ijesztő lenne,ha egy mémlény megjelenne és beigazolódna egy olyan dolog,amivel nagyon sok generációt szívattak.
13/19 anonim válasza:
Isten él és köszöni jól van, nem pedig egy mémlény. De remélem, hogy még időben rájössz te is, mert azt hinni, hogy ő egy szívatás, az elég nagy tudatlanságra vall. Nem kéne ismeretet szerezni mielőtt mondasz bármiről is véleményt?
14/19 anonim válasza:
Utolsó, megosztanád velünk az ismereteidet?
De nem a vágyaidat!
15/19 anonim válasza:
Természetesen, a halál pillanatában mindenki részesül benne.
Egyébként elragadtatóan szép neved van. :3
16/19 anonim válasza:
# 13/15
10 éven át tanulmányoztam.
17/19 Dózsabimbó válasza:
Én ma láttam Orbán Viktort és elragadtattam magam...
19/19 anonim válasza:
Igen, ez engem is érdekelne: miért várod?
Hiszen, ha a mennyekbe kerülsz, akkor úgyis ott leszel - akkor is, ha előtte normálisan végigélsz egy életet.
Miért akarsz korábban meghalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!