Mi a különbség "Jehova tanúi" és az "igaz hitű Jehova tanúi" között?
Ha belinkelted ezt a két weblapot, akkor szerintem már tudod is a választ, vagy pedig legalább azt, hogy hol kell utánanézni.
Nem provokálni akarsz te most valakit ezzel? (Egyébként egyik sem vagyok)
És ez utóbbi egy objektív vélemény?
Én azt veszem ki ebből, hogy az "igazhitűek" olyanok ellen lázadtak, amiket emezek kiigazítottak. Egy néhány dolog lelkiismereti kérdés lett az idők folyamán, és ezek nem tetszettek a szakadároknak.
Pont a tanaik lazításai, vagy ilyesmi.
igen ez egy objektív vélemény
JT pénzei a brooklyn-i watchtower központba mennek, az IHJT pénzei meg kolozsvárra
ha nem hiszed járj utána
Hát nyilván, ez nem egy amerikai központú szekta.
De legalább a JT-in látszik, hogy hova megy a pénzük.
amúgy meg sztem tök gagyi valami elé/közé odabiggyeszteni h "igaz" "igazi" v "igazság"
legyen az JT vagy MIÉP vagy a túrórudi
ez nem egy megkülönböztető érv csak egy önigazoló önmeghatározás
A kérdező kommentje:
Az olvasható, amit mindkettő ír magáról, de valami objektív vélemény is érdekelne.
Talán nem objektíb, hanem szubjektív az én tapasztalatom az, hogy hiába próbálod elérni őket nem válaszolnak valamilyen oknál fogva. De próbáld csak "Jehova Tanúi"-t elérni, akarom mondani ők érnek előbb el téged.
Kik mondják az életmntő üzenetet az "igazhitűek" vagy "Jehova Tanúi"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!