Vallásos iskolába járok, és kb. az ördögként tekintenek rám?
Nos nem vagyok vallásos. Amikor odamentem az voltam, de már teljesen eltávolodtam ettől, ami nagy részben a suli hibája is. Nem reklámozom, de nem is titkolom, általában meg mondom a véleményem, ha olyanokról beszélnek, hogy csak a keresztény emberek a jók, vagy ha olyanért szólnak, hogy pl. nem dicsőítettük kellő hangossággal az Urat, vagy ilyesmi.
Nem vagyok a tökéletes mintagyerek, járok bulizni (mértékkel), néha cigizem, sminkelem magam, nem öltözködöm k*rvásan, de néha felhúzok kicsit kivágottabb ruhákat (amik szerintem normálisak, és mások szerint is, csak ez a suli szerint nem.) Sok barátom van, a tanári kar egy része nagyon szeret, a másik része viszont ki nem állhat.
Egyszerűen bármit csinálok, a jót soha nem látják. Pl. tavaly jött egy új lány, rengeteget segítettem neki, azt valahogy soha nem látták meg. A 'mintagyerekek' le se szarták, de ők lettek megdicsérve.. Amúgy tényleg ha bármi jót csinálok az el van felejtve, de ha kicsit hibázok az azonnal ki van emelve.. És mindig a vallással jönnek, hogy remélik hogy megtalálom az utam Istenhez...
Nem értem, azért mert nem vagyok vallásos, meg 'mintagyerek' attól miért ne lehetnék rendes ember? Soha nem ártottam senkinek a suliban, mindig próbálok segíteni, de egyszerűen mindent rosszként állítanak be..
Annyira elegem van, mit tehetnék?
Szent Margitos voltam.
Tudom miről beszélsz. Hármast kaptam magatartásból, mert nem mentem a miséjükre és hasonlók. Hosszan sorolhatnám az ilyeneket. Szóval nagyon is tudom miről beszélsz, egy életre megutálta az egyházat, köszönöm szépen soha többet nem kérek belőlük. Meggyőződésem ,hogy szülő nem rombolhat többet egy gyerek hitéletén mint ha egy egyházi suliba iratja.
Hagyd ott a fenébe az egész csürhét és keress egy normális sulit. Én biztosan nem fogom egyházi vinni a gyerekemet, de keresztelve sem lesz az is fix, majd ha felnő eldönti mit akar.
Szóval nem kell bemutatni a csuhásokat pár évet lehúztam köztük és tényleg jobban jársz ha otthagyod őket a fenébe. (nekem bevált)
Aki a mintagyerekeket megdicsérte a semmiért, az hamisan ítél, pláne, hogy tanár létére a rossz dolgaidat emeli ki.
A mintagyerekeket lehet, hogy idomították, és nem segítettek az új új lánynak, te meg természetedből fakadóan egyből segítettél. Ez lehet, hogy fáj némelyeknek, mert te zsigerből jobb vagy. Üdvözöllek a való világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!