Jehova Tanúi elmehetnek megnézni az augusztus 20-ai tűzijátékot?
Van erre alapelv vagy szabály? Semlegesség, mások megbotránkoztatása, stb.
Jó lenne Őrtorony hivatkozás is. Köszönöm.
10-es, Eszem ágában sincs, én csak leírtam a tapasztalatomat, és én nem ismerlek, hogy ilyet tennék.
(Egy Tanú)
Konkrétan: megnézte valaki az idei vagy a tavalyi tűzijátékot?
Miért? Vagy miért nem?
És a közvetlen környezetetekben a Tanúk?
Igen én, aki válaszoltam neked, a saját otthonomból néztem, az 2014.augiusztus 20.-ai tűzijátékot.
(Egy Tanú)
T. Kerdezo!
Kepzeld el, megnezheti egy tanu is a tuzojatekot. Nincs tiltva. Vannak olyan tanuk, akik ugy gondoljak, hogy helytelen. Ez mindenkinek a lelkiismeretere van bizva, hogy megnezi, vagy sem. De ebben nincs semmi kivetnivlo, egyszeruen latvanyossag.
Es mielott meg minden massal megvadolnanak minket, mehetunk szinhazba, moziba, olvashatunk konyveket, szorakozhtunk, elmehetunk egy vendeglobe. Persze mindezt ugy, hogy megvalogatjuk hogy mit nezunk meg, mit olvasunk. Nyilvan erkolcstelen dolgokat nem nezunk meg es nem olvasunk. De egy szepirodalmi konyvet miert ne olvashatnank? Tehat egy kereszteny mindig ugyel arra, hogy a valasztott szorakozasi forma nehogy szegyent hozzon sajat keresztenyisegere, es Isten nevere. Udv: Judit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!