Hogy nézhetett ki Jézus? A Biblia tesz utalást valahol a kinézetére? Mert az biztos, hogy nem úgy ahogyan a képeken ábrázolják, meg a filmekben látjuk.
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 14:48
11/12 anonim válasza:
Én is le lettem pontozva, csak azért mert le mertem írni hogy vannak szőke kékszemű zsidók is. Én is nem egyet ismerek.
De mindegy, szóval megtudtuk hogy én hazudok, minden zsidó fekete hajú és szemű, és emellé minden magyar alacsony termetű bajuszos és tud lovagolni.
Bravó
12/12 anonim válasza:
Jézus mivel ács volt és akkoriban az ácsoknak saját kézzel kellett fát vágni valamint ács fennhatósága alá tartoztak pl.: bútorkészítés is mivel más helyeken a BIBLIÁBA tesz utalást, hogy pl.:kiűzte azokat akik a templomokban üzleteltek (mint napjainkban is)így nem hiszem, hogy vékony nyüzüge férfi lett volna! Viszont nem is a kinézete hanem az élete és hogy meghalt mindenkiért, hogy békében boldogságban éljünk itt a földön majd az elkövetkező paradicsomban ezért megérdemli minden tiszteletünket és, hogy példaképünknek tekintsük. Biztatlak titeket olvassátok a keresztény görög iratokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!