Valaki tud olyan oldalt, ahol levelet lehet írni papoknak?
Figyelt kérdés
Lenne néhány személyse kérdésem. E-mailezésre, vagy valami weboldalra gondoltam (esetleg valami olyan oldalra, ahol ezzel kapcsolatban írnak). Keresztény fiatal lány vagyok, akinek lelki segítségre lenne szüksége. Köszönöm.2014. aug. 14. 16:43
1/2 anonim válasza:
Ha lelki segítségre van szükséged, fordulj a barátaidhoz vagy a szüleidhez/rokonaidhoz. Ha hozzájuk nem tudsz, akkor kérj segítséget egy szakembertől (pszichológustól), aki valóban ért ehhez, és nem csak egy kuruzsló.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem bátran írhatsz, régóta foglalkozom fiatalokkal, ha pap nem is vagyok, de végeztem teológiát, és szívesen segítek, ha tudok.
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!