A keresztények életükben csak néhányszor szexelhetnek?
Nem tudom, hányas voltál biológiából, de én úgy tudom, a gyerek csak egy bizonyos időszakban fogan meg. Az önmegtartóztatás tehát kb. havonta néhány napig tart.
Ha pedig a női test megtréfálja a párt, és mégis terhes lesz, hát annyi baj legyen. Egy házasságban azért az nem olyan nagy baj.
Miért hiszi mindenki azt az irdatlan f**zságot, hogy aki szexel az bűnt követ el!?!?
Üdv:egy katolikus
Nem mindegyik.
Az a katolikus pap egyike a különösen konzervatív papoknak.
Ételből se csak azért eszel, hogy ne haljál éhen, hanem néha azért is mert finom.
Kedves kérdezö
A papnak nincs igaza. Sajnos ez egy olyan nézet, ami NINCS összhangban a Bibliával.
Söt a Biblia azt tanítja, hogy a házastársak KÖTELESEK egymásnak "megadni".... és gyengéd szeretetnek kell közöttük lenni
Az okos szülök annyi gyermeket terveznek, amennyit el is tudnak tartani. /Bár idönként egy-kettö besikerülhet :D/
Nem gyártani a sok gyermeket, akik aztán éheznek, kínlódanak, nincs még tisztességes ágyuk, vagy ruhájuk sem....ez nem a szeretet jele
Az antikoncepció igenis elfogadott. Az élet kioltását tiltja Isten.
Kérdés kinek melyik nézet a fontos? A Biblia Istene-é, vagy valamelyik egyházvezetöé?
Az azért igen súlyos agysérülésre utal ha valaki egy 2000 éves mitikus irat alapján akar dönteni a szexualitásáról, a 21. század felvilágosult korában, ráadásul egy másik nép tagjaként a világ másik pontján.
Ehhez tényleg ordenáré butának kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!