Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, mesélnétek...

Keresztények, mesélnétek nekem veletek megtörtént esetekről szellem, démon, megmagyarázhatatlan dolgok témában?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a Google-n is van, de az nem érdekel.

Privátban is jó.

Köszönöm.

2014. aug. 8. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat beszél a kereszténység a démonokról és a szellemekről.
2014. aug. 8. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Ami mindennap körülötted zajlik az megmagyarázhatatlan, mert a sátánista hatalmak homályba, sötétségbe akarják taszítani embertársaikat. Eleve, ha valaki keresztény a démonokat és szellemeket távol tartja magától, de a jó szellemeket mondjuk angyalokat közel engedi magához. Úgy írom ezeket, hogy nem vagyok hithű keresztény és abban hiszek amit bizonyítani tudnak. Ez a világ csak illúzió úgyhogy semmi sem biztos.
2014. aug. 9. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Számomra az egész vallás megmagyrázhatatlan. Áldott emlékű nagyanyám mindent megtett, hogy jó keresztényt neveljen belőlem, de én egyfolytában csak kérdeztem. És nem értettem. Aztán amikor a plébános a századik kérdésemre is csak "istent hinni kell, fiam, nem megérteni" frázisokkal tudott felelni, végképp feladtam, és megmaradtam ateistának.
2014. aug. 9. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Miquel:

Sajnálom, hogy mások miatt lettél ateista. Nem csodálom. Nálam is volt már ilyen, de kérdeztem mástól.

Ha gondolod, kérdezz tőlem.... Nem fogom neked azt mondani, mint a plébános. :)

2014. aug. 10. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!