A kecske miért a sátán jelképe?
Kedves "sátánista" barátom, te szörnyen sötét vagy (lehet, hogy te ezt bóknak veszed, de én nem annak szántam) és két mondatod után nyilvánvalóvá válik, hogy annyira ismered a gnoszticizmust és az ősvallásokat, mint a szomszéd Bözse néni Patagóniát. Az megint egy dolog, hogy senki sem kérdezett, elég lett volna a kecskés ügyre válaszolnod, ehelyett te itt terjeszted a hitvallásod, amire amúgy senki se kíváncsi (olyan vagy, mint egy JT) és amit nagynehezen a spirits of eridu kamuoldalról raktál valahogy össze.
Nem is tudom, hogy miért szánom arra az időm, hogy cáfoljam a hülyeségeidet (a teljesség igénye nélkül), hiszen nyilvánvaló, hogy kövesedett a szellemiséged, csak azt hallod meg amit meg akarsz hallani (és nem az igazságot).
1. "Astaroth ünnepe:Ashar/Easter mai keresztény nevén húsvét."
Húsvét ünnepe Istár, sumér istennő (szerelem, harmónia, művészetek istennője) termékenységi ünnepéből ered. Ő a Vénusz (bolygó és római szerelem istennő) megtestesítője, a csillagé (Astar). Ezért démonizálták őt a zsidók Astarként, mert a (őslakos) kánaániták is sumér isteneket tiszteltek és így akarták a zsidókat elijeszteni attól a hiedelemvilágtól.
Egyébként, ha már a többisteneknél tartunk, akkor tévedsz, ha démonoknak hiszed őket, mert minden isten a hétbolygórendszer egyes bolygójával azonos (legjobban ez a görög titánoknál figyelhető meg 2x7), a 7 bolygó
pedig az egyisten 7 lelke (Jelenések könyve). Tehát, ha már a Vénuszt hoztuk fel, akkor ő az EGYETLENEGY Isten szerelelmi aspektusa.
Tévedés azt hinni, hogy a pogányok démonokat imádtak, hiszen pontosan tudták, hogy EGYETLENEGY Isten van. (Persze, ahogy idővel egyre primitívebbek lettek, előfordulhatott, hogy külön személyekként gondoltak rájuk).
2. Te szegény pára mindvégig azt hitted, hogy démont imádsz (Azazel), az pedig eszedbe se jutott, hogy ő a jó és Hénoch csapata a sátáni? :D
3. "Jézust sosem azonosították semmivel!"
Nappal:
Jézus monogramja a Napban: [link]
- Székely tradíció: virrasztás utáni Napba nézés: A felkelő Napban megjelenik nekik Jézus
- Nikodémus evangéliuma szerint a keresztrefeszítés pillanatában napfogyatkozás történt, tehát Jézus halálakor "meghalt" a Nap is. (Kell ennél egyértelműbb?)
A rossz hírem az drágaság, hogy Jézus nem csak sol iustitiae (Igazság Napja), hanem sol invictus (A legyőzhetetlen Nap) is, szóval semmi esélyed ellene, de azért hajrá.
4. "Nem létezett!"
Drágaság, nem te döntöd el, hogy mi az igazség.
5. Sátán a Fényhozó!
Úgy érted Lucifer, nem? Akkor megint rossz hírem van, mert Lucifer régen nem volt negatív. Ki/mi a fényhozó? Természetesen ismét a Vénusz (Esthajnalcsillag), melyet akkor neveznek Lucifernek, fényhozónak amikor a Nap előtt jár (mert hozza a Napot). Vénusz pedig a szeretet bolygója (Jézust is többször ábrázolták a Vénusszal) Tömören: Lucifer, mint démon nem létezik. Gnosztikus kereszténységben, Ádám és Éva történetében pedig maga Jézus a kígyó.
# 21,Figyelj,tényleg nincs kedvem most cáfolgatni,ha vetted volna a fáradságot és beleolvasol abba mit küldtem,biztos vagyok benne hogy erre mind választ kaptál volna.És a válaszaim nem Neked szántam,Te marad csak ostoba!
Ragyogjon a Fény!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!