Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Egyik hívő ismerősöm szerint ez az oldal káros az emberre nézve. De nem értem miért, lehet mert nem Istent keresik ott fent? Vagy mert miattuk kiderült hogy nem ott fent van? Vagy mert ezek az eszközök sátániak? Nem értem.

[link]

2014. aug. 1. 17:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem, kedves utolsó válaszoló. És ha egy mélyen hívő ezzel foglalkozik és űrügynökségnél dolgozik. Aztán pl egy olyan marsjárót készít aminek egyik műszere az élet keresésére irányul akkor azt hogyan, milyen lelkiismerettel teszi? Elvégre nem veszi át azt a materialista gondolkozást amit írtál.
2014. aug. 3. 12:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem ért egyet azzal, amit csinálnia kellene, gondolom tovább lép. A kérdések száma szinte végtelen, van mit kutatni még e véges világban is. :-)
2014. aug. 3. 13:19
 13/14 anonim válasza:

Kérlek szépen azért káros ez szerinte, mert belé a hülye szülei és az egyház azt nevelte, hogy ott fent isten (DIREKT ÍROM KISBETŰVEL ÉS KUSS!!!) van és semmi más. Ezzel együtt azt is bele nevelték, hogy a tudomány boszorkányság... (-.-")

Egyébként azért mert nem képes megbirkózni az igazsággal (Azzal, hogy téved!)... Volt amikor az egyház azt nevelte az emberekbe, hogy a Föld (Ez megérdemli a nagy kezdőbetűt, igen!) lapos és minden középpontja. Na most az embernek azért van "szüksége" a hitre, mert amit nem tud megmagyarázni arra a legegyszerűbb, ha azt mondja, hogy ezt nem kell megmagyarázni. Az ember egy primitív, agresszív faj, ami egyáltalán nem érdemli meg azt, hogy létezzen, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek... Igen hajrá jöjjenek csak a trollok, bírom én...

2014. szept. 11. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:
jaj, de okos, valaki, jaj de okos
2014. szept. 11. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!