Szerintetek is?
Egyik hívő ismerősöm szerint ez az oldal káros az emberre nézve. De nem értem miért, lehet mert nem Istent keresik ott fent? Vagy mert miattuk kiderült hogy nem ott fent van? Vagy mert ezek az eszközök sátániak? Nem értem.
Kérlek szépen azért káros ez szerinte, mert belé a hülye szülei és az egyház azt nevelte, hogy ott fent isten (DIREKT ÍROM KISBETŰVEL ÉS KUSS!!!) van és semmi más. Ezzel együtt azt is bele nevelték, hogy a tudomány boszorkányság... (-.-")
Egyébként azért mert nem képes megbirkózni az igazsággal (Azzal, hogy téved!)... Volt amikor az egyház azt nevelte az emberekbe, hogy a Föld (Ez megérdemli a nagy kezdőbetűt, igen!) lapos és minden középpontja. Na most az embernek azért van "szüksége" a hitre, mert amit nem tud megmagyarázni arra a legegyszerűbb, ha azt mondja, hogy ezt nem kell megmagyarázni. Az ember egy primitív, agresszív faj, ami egyáltalán nem érdemli meg azt, hogy létezzen, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek... Igen hajrá jöjjenek csak a trollok, bírom én...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!