Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek megéri papnak...

Szerintetek megéri papnak tanulni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 21:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nos, a nácik tényleg nem kóserek, de ettől még a hetek egy szektás hitgyülis újság, és nem túl tényszerű.
2010. jan. 11. 16:13
 22/24 anonim ***** válasza:
bármily meglepő, hitler már megkapta a bűneiért járó büntetést, mivel a bűn zsoldja a halál. és mivel lesz feltámadás az igazságosaknak, és az igazságtalanoknak is, neki is lesz. az ítéletet pedig a feltámadása utáni tetteiért fogja megkapni, hisz a földi törvények szerint sem lehet ugyanazon tettéért 2szer megbüntetni valakit.
2010. jan. 11. 17:35
 23/24 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:48

Nagyon szép fröcsögés volt részedről. És akkor most térjünk is vissza az alapkérdésre:

Hol is van a bizonyítékod a náci pedofíliájáról? Csak mert ilyen videó nincs és nem is volt. Ez csak üres kitaláció.

Gyorsan előkaptad a gugliból az első kezedbe eső találatot, majd jól belinkelted ide. Igaz, hitelessége semmi (hiszen egy Hitgyülis netes szennylap), de neked megteszi. Ha bizonyítékot tudtál volna hozni, akkor a videót rakod ide be - de gondolom hiába gugliztál, nem találtad. Mert nincs is.

Mint ahogy a hetek.hu forrásod sem rendelkezik bizonyítékokkal. Ha megfigyeled, az antidogmás link nem egy idézetet, hivatkozást hoz. A hetek.hu meg csak kijelent dolgokat, de sem link, sem más. Ha látták a korabeli videót, miért nem rakták fel a honlapra? nemtán csak kitalálták? :)

Ezt a dolgot, a többi baromsággal együtt, egyébként (megsúgom neked) a háború után kreálták a szövetségesek a németek bemocskolására; mint annyi minden mást is. Hasonlóan az emberbőrből készült lámpaernyőkhöz, meg az emberi zsírból készült szappanhoz. Az is hasonló urban legend volt - mint be is bizonyosodott, és mint ahogy hivatalosan is elismerték azóta.

De azért te is (meg a "hiteles forrásod" is) szépen beettétek ezt a mesét. Sebaj, leülhetsz, egyes. :D

Egyébként eszembe sem jut zsidózni téged, mert nem ismerlek.

Persze téged ez nem zavar - és simán nácizól, csak mert egy jobboldali lapból linkeltem. Gratulálok, csak így tovább! :)

Ráaádul tök mindegy lenne, hogy milyen oldal, mert a tények a fontosak. Ha a hetek.hu-ból linkeltem volna egyházgyalázós dolgot, akkor most egy nácielvű emberrel vitáznék, és akkor zsidónak bélyegezne valaki.

A lényeg a tényeken van. Az antidogma.hu lapról azért linkeltem, mert ott egyben van az egész, összefoglalva, és forrásokkal alá van támasztva. De linkelhettem volna külön-külön ezer helyről ezeket a dolgokat. Csak így egyszerűb volt.

Ja, és "kár", hogy sem náci, sem zsidó nem vagyok. Mindenesetre a fröcsögésed tetszett. Légyszi, folytasd. :)

2010. jan. 11. 20:53
 24/24 anonim válasza:
0%

Gondolj csak bele, nem nőzhetsz, nem drogozhatsz, nem ihatsz, nem káromkodhatsz, egy apró kis zabszemmel a seggedben kell leélned az életedet, meg hirdetni a kamut.

Szerintem nem. Legyél inkább Katona.

2010. márc. 7. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!