Jézus Krisztus zsidó volt?
Jézust körülmetélték és 12 évesen bemutatták a templomban.Tehát zsidónként ismerték el.
Ő saját magát "emberfiának"nevezi.
Kedves kérdező!
Ez nem linkes válasz volt, amivel Ön, hatalmas Kérdező, nem foglalkozik, mert nem találja méltónak. Ezek a KORÁBBI, SZÓ SZERINT UGYANILYEN kérdések voltak, amiket Ön, kedves Kérdező, elfelejtett megnézni, mert mindenáron kérdést akart kiírni.
Sajnálom, hogy nem foglalkozik linkekkel. Ez esetben az internetet felejtse el. Eredetileg azt akartam kiírni, hogy VEDD MÁR ÉSZRE BAROM, HÁNY ILYEN KÉRDÉS VOLT MÁR, de aztán úgy döntöttem, szofisztikáltabb leszek, és csak belinkelem a többi kérdést.
Ön ezek szerint nem ért ebből. Sajnálom.
Első válaszoló
Őszintén sajnálom, hogy egy-egy kérdés milyen kulturálatlan megnyilvánulást egyesekből kiváltani. Az ilyen emberek sajnos a magánéletben is ilyenek. Káromkodnak idős ember előtt, káromkodnak gyerek előtt. Őszintén mondom, hogy szánom és sajnálom az ilyen embereket, mert nem értik meg a magyar nyelv szépségeit.
Egyébként hálásan köszönöm a válaszokat.
Tisztelt Kérdező!
Az én hozzászólásomra el tetszett felejteni válaszolni.
Üdv
Első (majd későbbi) válaszoló
@ Ma 11:04 " A talmud szerint Jézus nem volt zsidó"
Ezt kifejtené valaki bővebben? Nem hallottam még erről sehol, érdekelne!
Bocs az OFF-ért, de egyenlőre nem írnám ki ezt külön kérdésként.Egyébként én is úgy gondolom, h Jézus kétségen kívül zsidó volt, aki ismeri a Bibliát, az meggyőződhet róla.
ma 15:16
menj fel suttogo.hu-ra, ott találsz irodalmat ezzel kapcsolatban
Ja és ne oltsatok már be emiatt, én csak válaszoltam egy kérdésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!