A világ mai állása szerint, ki az aki abban hisz, hogy most az utolsó időkben élünk?
hát leht hogy igaz. csak gondoljunk bele: fogynak a készletek (értem én kőolaj meg szén), egyre szennyezettebb a levegő, ezáltal a vizek és a talaj is, ergó kevesebb a kaja, azaz nem biztos hogy kevesebb, de a zöldségekben és gyümölcsökben kevesebb a tápanyag (pont nemrég láttam egy filmet, ami ezt taglalta), szennyezett víz-> nem ihatunk, ami eléggé szükséges lenne és nem is fürödhetünk, ami a baktériumok ellen lenne jó... gépek-> egyre kevesebbet mozgunk, egyre egészségtelenebbek vagyunk
szerintem lazán lehet, hogy 50-100 éven belül kiirtjuk magunkat, ha nem kapunk észbe... még csak nem is háborúk vagy ilyenek miatt, hanem az ilyen kis egyszerű akármik miatt.
Vallási szempontból (keresztény)
a világnak lesz vége és aztán jön Jézus meg minden. De előtte még sok dolognak megkell történnie és azt szeretném tudni Szerintetek bele vágtunk már-e a "lecsóba"?
"Úgyse fognak sohasem megfeledkezni az egy Istenről. Ezt garantálom neked mindig fentfog maradni ez a vallás mindig lesznek követői akik nem hadják cserben."
Minden vallásnak meg vannak a maga istenei.
Tanulj meg helyesen írni. Nem zavar a sok piros aláhúzás írás közben? :)
Szerintem inkább most vagyunk valaminek csak a kezdetén.
Én.:)
Amint megszületik egy ember,onnantól folyamatosan az utolsó időkben él.Van,akinek 5,van akinek 110 évig tart.A világ eseményei egyre kiszámíthatóbbak,irányítják,manipulálják.Néha bekavar 1-2 önfejű diktátor,de azoknak hamarosan nyenyec lesz...
Hogy trombita,meg harsona szó közepette + a pecsétek....Na azt nem hiszem el.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!