Nálunk miért nincs ilyen buli a templomban mint Amerikában? Nem örülnétek neki jobban, ha bulis lenne a mise?
Most néztem egy amerikai videót, nem tudom melyik ága a keresztényésgnek, de tök bulis!
Énekeltek, keresztény rock szólt, tapsoltak, beöltöztek, énekletették a hívőket, a gyerekeknek cukorkát dobáltak, ugráltak a színpadon, volt kivetítő, ott ment az ének szövege!
Tök buli! Ha ilyen lenne nálunk is én mennék templomba minden héten!
Nálunk meg mi van? éneklik azt búskomor szöveget dícsértessék a Jézus, Isten így a szentlélek úgy... fél óráig a sztorikat hallgatom!
Ti nem örülnétek, ha Magyarországon is ilyen bulis lenne a templom?
Én nem örülnék neki, mert ez nem a mi kultúránk része.
Arról nem is beszélve, hogy a hátamon feláll a szőr amikor egy ember hamisan énekel, és elhiheted, hogy a templomokban ha elkezdenének táncolni, tapsolni, vidám énekeket énekelni, borzalmas hamis hangzavar lenne.
A kultúrát tartsuk tiszteletben.
Van ilyen, nálunk is... több évtizede.
Kicsit visszafogottabb, mert a magyart nehezebb hülyíteni/mozgósítani, mint az amerikaiakat.
Gitáros mise a kulcsszó.
A depresszív önmaracangoló szemeteknél jobb volna.
Csak amikor már az egész képmutatás és színjáték, akkor elgondolkodik az ember, hogy mi értelme.
Nálunk is vannak ilyenek!
Egyre több templomban jönnek létre gitáros ifjúsági kórusok, s szolgálnak a szentmiséken is! A szöveget is nagyon sok helyen kivetítik. HA változtatni szeretnél az itteni állapotokon, akkor tegyél érte! Én is azt teszem a gitáros kórus vezetésével a templomunkban! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!