Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez bűn? Bűn ha valaki otthonáb...

Ez bűn? Bűn ha valaki otthonában szokta gyakorolni a papnak a szerepét amit misén végez?

Figyelt kérdés

2014. jún. 14. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Nem.
2014. jún. 14. 15:27
 2/7 KZitus ***** válasza:
De miért?
2014. jún. 14. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Elmebajnak hívják, nem bűn.
2014. jún. 14. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Mivel az, amit a pap a misén végez, szintén bűn, ezért nyilván ha otthon csinálod, akkor is bűn.
2014. jún. 14. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bűn. Mindenféle fura, ártalmatlan fétis létezik. Otthon nyugodtan öltözhetsz papnak vagy nőnek is, vagy a kettő kombinációjának, nem fognak letartóztatni érte.

Viszont ha úgy játszol otthon pap bácsit, hogy egy ministráns fiúcskával is játszadozol, azért már börtön jár!

2014. jún. 15. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerepjáték. Van aki erre izgul fel. Vannak direkt ilyen apácás, meg papos felnőtt videók is.
2014. jún. 21. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Erről jut eszembe, egyszer vittem kocsival Esztergomba, talán felszentelésre, egy első misés papot a nagybátyámmal együtt, (aki szintén majdnem pap lett még fiatal korában).

Amiért ez érdekes, út közben az ifjú pap végig gyakorolta, mondta a mise szövegét. ahogy a templomban misézni, imádkozni szoktak.

Egy idő múlva hátra szóltam, "Ha én ezt elmondom valakinek, hogy mögöttem ült egy pap a kocsiban és miközben vezettem, egész úton imádkozott, akkor mit gondolnak rólam, hogy vezetek, hogy csak az imádság ment meg minket.."

Erre egy szót se szólt. Valahogy nem értékelte a viccet.

Tehát még autóban, gyakorlásképpen is mondtak már misét.

Természetesen ez nem bűn. Az inkább lehet bűn a vallás szerint, hogy tréfálkoztam ezzel, de az is nézőpont kérdése.

2014. jún. 21. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!