Mit gondoltok a pogány vallásúakról?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 18:54
1/19 anonim válasza:
Olyan hogy pogány vallású nincs.
Egyébként meg semmit. A szándékait nézem és a tetteit a többi csak extra.
2/19 A kérdező kommentje:
Miért nincs?
2014. júl. 22. 19:03
4/19 anonim válasza:
Én úgy érzékelem, hogy manapság azokat is pogánynak tartják, akik valamilyen szélsőséges/helyileg nem elfogadott vallást követnek. Vagy ez így hülyeség?
5/19 A kérdező kommentje:
Nem csak rájuk mondják.
2014. júl. 22. 19:15
6/19 anonim válasza:
Mert sok mindent jelenthet...
Ha azt vesszük (ahogy gondoltad a jelentést), hogy nem keresztény, akkor is nagy különbség van a buddhista vagy a zombi gyerekmek evő kigyók gyülekezete között.
Tehát az, hogy valaki keresztény vagy sem, nem jelent semmit. Ha nam vallásos vagy nem derül ki, hogy milyen vallású, ahhoz sem tudok mit hozzáfúzni.
7/19 anonim válasza:
Druidizmus, sámánizmus és asatrú. Érdekelnek, szeretem a kelta, viking és ősmagyar mitológiát, történelmet.
8/19 anonim válasza:
Én is elsősorban ezekre gondoltam, a legutóbbi hozzászóló példáira. Szélesebb körökben ezeket is pogánynak tartják.
9/19 anonim válasza:
Melyik pogány valláséról? :D
Mondjuk én, személy szerint, még nem nagyon találkoztam olyanokkal, akik hosszabb távon ki tudtak volna tartani valamelyik "holt" vallás mellett.
10/19 anonim válasza:
Nem vallás. A vallás 1 feltétele az Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!