Mit gondoltok a pogányokról?
Mit gondoltok az olyan emberekről, akik ősi természetvallásokat követnek, gyakorolnak? Gondolok itt pl: Az Ásatrúra, druidizmusra, görög istenekben való hit, stb.
Elítélitek az ilyesmit, vagy támogatjátok?
És itt most nem a tinikre gondolok, akik csak bohóckodnak azzal, hogy ők hűdenagy wicca-boszorkány akármik, hanem olyanokra, akik tényleg komolyan veszik.
A pogányba benne van minden, ami nem keresztény tőről fakad. Így azért nehezebb megválaszolni.
Én röhejesnek tartom a legtöbb vallást, kiváltképp azokat az embereket akik a germán vagy göröghöz hasonló panteonokban hisznek. A világról alkotott tudásunk messze meghaladja ezen vallások világnézetét, és a mai világgal egyszerűen nem kompatibilisek.
"A pogányok sajnos mennek a lecsóba."
Kinek fájt ennyire az igazság, hogy töröltette? :-D
Nekem "fájt", mert ha vicces kedvedben vagy, inkább tartsd meg magadnak az ilyen megjegyzéseket.
Mindenki másnak köszönöm :)
Akkor legyél barátja azoknak akik csak jót mondanak neked. :-)
Én a tényeket elmondtam.
Bocsánat akkor elmondom normálisan. A pogányok, azon belül a wiccák és boszorkányok el fognak kárhozni. Ezekből a hiábavaló dolgokból az élő Istenhez kell megtérni, aki teremtette a mennyet és Földet és mindent ami azokban van. Aki le is iratta az Ő szolgája, Mózes által, hogy ezek a cselekedetek olyan mértékű károkat okoznak másoknak, hogy az elkövetőnek az életével kellett fizetnie ha rajtakapták boszorkányságon:
2Móz 22:18 Varázsló asszonyt ne hagyj életben.
Szervusz
Egyetértek az első válaszolóval, nem ítélkezhetünk fölöttük. De azt dondolom róluk, jó lenne ha megismernék ők is a Teremtőjüket, mert sok sok félelemtől szabadulnának meg.
Egyébként nagyon sokan lehettek a történelmünk alatt olyanok, akik nem ismerték az Istent, hiszen sokat ír a Biblia is a pogányokról.
De vígasztaló a számukra az, amit a Cselekedetek 24:15 ír róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!