Ha keresztény vagyok, akkor lehetek emo?
Figyelt kérdés
Nem bűn, ha emo vagyok?
Ui.:Nem kérek nem a kérdésre válaszoló kommenteket.Köszi.
2014. júl. 19. 16:30
11/30 A kérdező kommentje:
Jajj, akkor most mi? A világ is egy isten? Már nem tudom, mit csináljak.Az emoban megtaláltam kb. magam, de Istent nem fogom "otthagyni" egy stílusért.Ajj.Mit csináljak??
2014. júl. 19. 18:41
12/30 anonim válasza:
Nem!!a vilag az nem isten!!! Aki keresteny az elhagyja a vilagi eletet...es nem a vilagot koveti...pl nem leszel emos... vagy rockos.... ilyenekre gonfoltam..de en mint ember ezt neked nem szabhatom meg hogy mar pedig nem lehetsz emo!!! Erted? :)
13/30 A kérdező kommentje:
Ööö, szóval akkor átlagosan öltözködjek, gondolkodjak?Mert én azt utálom, amikor a gonosz kísért.Jó, ezt mindenki...
Akkor nem igaz, hogy vannak olyan emo énekesek, akik keresztények??
Amúgy köszi a válaszokat!!
2014. júl. 19. 19:14
15/30 A kérdező kommentje:
Persze. :)
2014. júl. 19. 19:40
16/30 anonim válasza:
Ha nem olvasod a Bibliát, akkor honnan ismered Istent? Mert nem úgy tűnik, mint aki kapcsolatban van vele. A démonok is ismerik és félik is, mégsem keresztények, tehát az kevés, hogy hiszel benne.
17/30 anonim válasza:
Az számít, hogy jó ember legyél. Szóval lehetsz, ha nem bántod magad és másokat.
18/30 A kérdező kommentje:
Hàt..én olyan vagyok, mint egy normàlis keresztény, próbàlok minél jobb lenni, sokat imádkozok, meg minden, csak nem olvastam a Bibliát, de tervbe van véve ( nem akarom összekeverni azzal, amit most olvasok).Hittan órán amúgy tanultunk dolgokat róla, és én ezt lelkiismeretesen komolyan is veszem.
Azért szeretnék emo lenni, mert én úgy érzem jól magam.
2014. júl. 19. 19:52
19/30 A kérdező kommentje:
Magamat nem bántanám (oké, volt egy időszakom, de megbàntam és bocsánatot kértem Istentől), de mást az emo miatt abszolút nem.
2014. júl. 19. 19:58
20/30 anonim válasza:
Milyen egy emós ember?
Mitől leszel emós?
Mi jellemez téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!