Ha keresztény vagyok, akkor lehetek emo?
Figyelt kérdés
Nem bűn, ha emo vagyok?
Ui.:Nem kérek nem a kérdésre válaszoló kommenteket.Köszi.
2014. júl. 19. 16:30
1/30 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a bibliába tettek vona olyan részt, ami ezt tiltaná. Legyél és kész.
2/30 anonim válasza:
Még léteznek emok? Azt hittem, ez a stílus már rég leköszönt. De ha neked ez esik jól, szerintem nem tiltja semmi, bár néhányan biztosan rossz szemmel néznék.
3/30 anonim válasza:
Ha keteszteny lennel,tudnad a valaszt!!!
Biblia nem szo szerint ir le dolgokat... de sok minden megertheto beloleugy gondolom!!
5/30 anonim válasza:
Ha keresztény lennél, akkor nem akarnál emo lenni.
6/30 A kérdező kommentje:
Nem olvastam még a Bibliát, akkor most lehet vagy nem?Haragudna Isten?Mert gondolom van oka, hogy ilyen érzékenynek, meg stb. teremtett.
2014. júl. 19. 16:47
7/30 A kérdező kommentje:
Azért nem olyan vagyok, mint egy hard emo, csak mint egy half'n.Én nem utálom a vilàgot, csak egy-egy dolgot. :/
2014. júl. 19. 16:49
8/30 anonim válasza:
Az igazi keresztények belelátnak a Biblia által megírt példákba és haszonsítsák az életükben. Miért is haragudna rád Isten? Isten nem érez semmi haragot vagy utálatot.
A vallás is hatalom. Ha Istent szereted, akkor szeresd azokat is, amiket Ő teremtett!
Mindenki utál valamit, de ha nem csökkenti ezt az érzést, akkor nem tudja megfogalmazni, hogy miért utálja.
Ez már a tisztítótűz, hisz a hibáinkból tanulunk.. Az más kérdés, hogy a Bibliát ki hogyan értelmezi..
9/30 anonim válasza:
Eleve az Emo egy vilàgi stilus!!!ėn kereszteny vagyok de ha iluen emo stilust làtok,nem haragszom... itelkezni sem itelkezek!!csak annyit mondok neked kėrdezö,mindenkinek szabad akaratot adott az isten,ugy ėlsz ahogy neked tetszik,de 2 urnak nem szolgàlhatsz!!!vagy a vilag vagy az isten:)...:)
10/30 anonim válasza:
Keresztények és emósok, vak vezet világtalant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!