Keresztény nőnek illendő magassarkú cipőben gyülekezetbe mennie?
Keresztény szó jelentése Krisztus követő. Jézus nem hordott szerintem magassarkút, tehát nem illendő...
De bakker, ez a fontos??? Embereknek akarsz megfelelni, vagy Jézusnak? Ha szerinted Jézusnak számít, akkor elismerésem. Ha meg embereknek, akkor meg pláne...
Paff
Mindenféle díszítgetés, cicomázkodás és egyéb kurvulás SZIGORÚAN TILOS.
l. 1Timótheus2.9-15,
Az 1Timótheus2.9-15 arról szól, hogy az asszony ne a csilicsáléval, hanem a jó cselekedetekkel tűnjön ki. Nem arról, hogy milyen keretek között használja a ruhatárát. Amúgy a rész egy szóval sem említi az emeletes sarut.
Paff
Elképzelem ahogy Isten a pokolra küldi azokat akik magassarkúban, vagy kirúzsozva mentek templomba :D
Idióták vagytok konkrétan.
Én is hiszek egy nálunk nagyobb entitásban, de ilyen hülyeségek, baromságok, hogy milyen cipő van rajtam, hogy vagyok felöltözve, végzek-e önkielégítést stb....hogy bagatellizáljuk el a vallást hülyeségek szabályrendszerévé.
Mérjük le centivel a cipőnk talpát, mielőtt templomba megyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!