Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény nőnek illendő...

Keresztény nőnek illendő magassarkú cipőben gyülekezetbe mennie?

Figyelt kérdés
Hàny cm cipő az ami elfogadott ?
2014. júl. 12. 00:45
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
killixx !Te most éppen ugyan azt csináltad amivel miket vádolsz idejöttél mindenkit lehordani magadat meg igazolni. A leveledből pedig ordít az utálat és az ingerültség!Mint ahogy nem a magasarú cipővel van a baj ,hanem az inditatással ,így te leveledetből is ordít az inditatás.
2014. júl. 12. 23:17
 32/41 anonim ***** válasza:
Kicsit sem így van én normálisan nyugodt lelkiállapottal írtam ezt. Én nem vádolok kicsit se én azt mondom ,hogy miért kell azt nézni egy gyülekezetbe kin milyen hiba van? Én se és ti se vagytok tökéletes mindenkiben lesz hiba és van.
2014. júl. 13. 00:07
 33/41 anonim ***** válasza:

16:08

Nem sokra vagy attól, hogy a nők hordjanak egész testet takaró leplet, nehogy megkísértsék a férfiakat.

2014. júl. 13. 03:14
 34/41 anonim ***** válasza:

érdekesek a kommentek :)

nem is gondoltam, hogy milyen érzelmeket vált ki egy magas sarkú cipö.

Én személy szerint hordom, fiatal lány korom óta, sok-sok ismerösöm hordja, és szép házaséletet élnek, emiatt a férjeink nem féltékenykednek és nem is szemezünk a férfiakkal :)

Az anyukák kötelessége már gyermekkortól nevelni kislányaikat, hogy meg tudják tenni a különbséget a szép, az elegancia és a már "utcalány" stílus között.

Az én anyukám már gyermekkoromban sem engedte meg, hogy otthon rongyos, szakadozott, kinyúlt darabokban legyek, az otthoni ruhának is tisztának, szépnek, ugyanakkor kényelmesnek kellett lenni. Együtt jártunk bevásárolni, emlékszem hogy respektálta az anyag kiválasztásánál az én ízlésemet, ugyanakkor tudott tapintatosan irányítani, hogy megtanuljam hogy ne nézzek ki úgy mint egy papagáj, vagy mint egy "rosz nö"

Sajnos az a tapasztalatom, hogy vannak hölgyek, akik egyáltalán nem ügyelnek magukra, az alakjukra. Ez nem csupán esztétika kérdése, hanem az egészség, az önuralom kérdése is.

Egyszer ezt már leírtam....láttam egy filmet. A nyakig begombolt, sötét hosszú szoknyás, lapos sarok, "lenyalt" frizurás hölgyek a valóságban csak színlelt jó "keresztények" voltak. Pletykáltak, és bizony a "szemérmes" rongy rajtuk sok bünt takart

2014. júl. 13. 07:29
 35/41 anonim ***** válasza:
60%

Az a legnagyobb baj,hogy sokaknak még mindig a szex meg a szexualitás bűn:DD

Szerintem sokkal nagyobb bűn az mikor vkiben bűntudatot keltenek a külseje,megjelenése vagy testi adottságai,ízlése miatt.

Az emberi test természetes,ha meztelenül mászkálnánk az úton akkor sem lennék se többek se kevesebbek.

Az hogy ruhát hordunk nem a szexualitás leplezése miatt alakult így,hanem védelmi okokból.Ne legyen kitéve közvetlen sérülés- vagy fertőzésveszélynek a testünk:)

2014. júl. 13. 09:53
 36/41 anonim ***** válasza:

Nálunk is vannak olyanok, akik miniszoknyában és 15 centis tűsarkúban vannak a templomba. Sajnos sokan nem tudják, hogy egyes helyekre milyen öltözék való. De ez máshol is megfigyelhető: életemben egyszer voltam az Operában és megdöbbentem, hogy nem egy emberen farmernadrág volt. Félreértés ne essék, semmi bajom farmerral, én is szinte csak azt hordok, de Operába általában megpróbáljuk a lehető legünnepélyesebb ruhánkat felvenni.

Azt vettem észre, hogy sokszor azok öltöznek így, akik amúgy nem járnak templomba. Esküvőn, keresztelőn van sok ilyen jelenség, és ami baj, hogy számukra ez a kiöltözés, és nem tudják, hogy hogy kell elegánsan, de visszafogottan öltözködni.

2014. júl. 13. 12:17
 37/41 anonim ***** válasza:

Mint láthatni,sok ilyen korlátolt ember van a Földön,mint az utolsó hozzászóló.

Ha ezeknek az embereknek akarsz megfelelni,akkor jobb ha ki sem mész a házból:D

2014. júl. 13. 14:02
 38/41 anonim ***** válasza:

"Azt vettem észre, hogy sokszor azok öltöznek így, akik amúgy nem járnak templomba. "

Nyilván rájuk nem jellemző a birkaszellem:))

2014. júl. 13. 14:03
 39/41 anonim ***** válasza:
A templomba is sok hülyeség van valljuk be.! Úgyértem tanításaikban ,hogy pl: Isten haragszik minden bűnért és ,hogy ha már hívő vagy jobban kell teljesítened. Én neekm a vallásom Jézus Krisztus.! Nem értem amúgy ha attól ,hogy valaki templomba jár miért kell kivételnek lennie?
2014. júl. 13. 15:23
 40/41 anonim ***** válasza:

Ha hitbeli és vallásról szóló kérdéseknél ez egyáltalán felmerül, akkor ez egy mellékvágány.

A magas sarkú cipő nőies, ha valaki nagyon alacsony, miért ne viselhetné?

Másokat kritizálni, ítélkezni felettük nem keresztény magatartás, ne tegyétek!

Mindenki olyan ruhát, cipőt hordjon, amilyenm van neki, amelyik jól áll neki, ami illik hozzá és amit szeret. Nem a cipő alapján döl el, hogy ki milyen jó hívő, fontosabb az, hogy ki milyen ember, szívében lakik-e Jézus, vagy nem.

2014. júl. 14. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!