Tényleg azt gondoljátok, hogy eltörölni jött a rossz (bűn) fogalmát és felmenteni a jó cselekedetek alól?
A krisztus nevében bármit szabad volna?
Nem önmegvakítás ez?
A lélek nevében bűnözni? (mondván, hogy már ő irányít és aki nem nevekben bízik, az már halott).
Vagy az öngyűlölet feljogosít bármire?
Luci Feri megtérne ? :D
Kegyelem Jézus vére a bünbocsánat ,amit Ő szerzett meg nekünk ingyen .Nekünk csak el kell fogadni Jézust,hogy ő halt meg hellyetem a kereszten.
Kinek jár ?Akik hisznek és elfogadják Jézust megváltójuknak.
Térjetek meg ( elhagyni a bűnt)
Keresztelkedjetek meg
És veszitek a Szent Szellem ajándékát :)
Ja és Jézus egy életstilus nem vallás!
Nézd meg a többit is :
Szia!
Jogos kérdés. Való igaz, hogy sokan elkövetik azt a hibát amit az első kommentben leírtál, hogy visszaélnek az Isten ingyen kegyelmével. Isten azonban nem csak tulajdonítja nekünk Jézus Krisztus igazságát, de részesíteni is kiván bennünket abban. Aki nem veszi fel a "fehér ruhát" Jézus példázta szerint, annak nem lesz helye a mennyben. Akinek az élete nem változik meg és nem válik "gyümölcstermővé" azt Jézus megtagadja az utolsó napon.
Üdv. Péter
Kedves 3. válaszoló!
Ha ismernéd Jézus hangját, nem mennél az idegen (Joseph Prince) után.
Hmm érdekes én ennek a Princenek talán egy tanítását láttam,de te biztosan megvizsgáltad ,ha ezt állítod .
Hiper kegyelem? Érdekes Jézus senkit sem kárhoztatott aki hozá ment még a keresztfán megtérő latrot sem.Persze más ha valaki direkt bűnben él folyamatosan ,vagy akik elferdítik Jézus egyenes útját.De nekem a hiper kegyelemről Jézus jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!