Keresztények, akik visszamentek a világba. Te is ilyen vagy?
Mindig is világi keresztény voltam. {már ha az 5D is a világ része}.
A rózsaszín eufória és homályos lebegés a Nirvánában nem kell.
Mit értesz az alatt, hogy visszamentek a világba? Elhagyták a vallásukat? Vagy lazítottak rajta? Vagy mit egészen pontosan?
Azt hiszem, én ilyen vagyok.
Mindannyian a világban vagyunk, de nem a világból valók. :)
Egy Római Katolikus
Hitesnek neveltek, volt 2 év, amíg gyakoroltam is (eljártam önszántamból istentiszteletre, napi szinten olvastam bibliát, imádkoztam, csak keresztény zenét halgattam (pl.: Hillsong), meg ilyenek).
Mi történt? Felnőttem és megjött az eszem. Először magamtól rájöttem, hogy a Bibliát emberek rakták össze, és elég hibásan. Aztán elkezdtem a témában olvasni. Ez csak megerősített. Bár mondjuk az is feltűnt, hogy ha a Biblia tényleg igaz lenne, akkor is nagyon kicsavarják az egészet (még mindig a hitesekről beszélek).
4 éve, hogy kiváltam, azóta boldogabb és szabadabb vagyok :) Teljesen megváltoztam, mindenki szerint az előnyömre. Eszem ágában nem lenne újra hagyni, hogy bármilyen vallásnak a vezetője irányítson!
22/L/Agnosztikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!