Bűn az önkielégítés?
Látom az emberek butítása egyeseknél sport...
Elképesztő gonosz dolgot műveltek.
Bűntudatot kelteni másokban és esetleg szexuális zavarokat előidézni nagyon gonosz dolog.
Aki szerint bűn, az írjon legalább egy bibliai idézetet!
A katolikus egyház szerint bűn, a református szerint nem az, a katolikusok szeretnek a Bibliától eltérni..
Sokszor fájdalmam van ezzel kapcsolatban,
azon hogy segít Isten igéje?
Illetve aggódok hogy később a mulasztás miatt
egészségügyi problémáim lesznek.
Ha mondjuk szív problémái vannak bele lehet halni az orgazmusba. És akkor is ha evés ivás helyett is maszturbálsz. Pont úgy lehet belehalni az önkielégítésbe mint mondjuk egy számítógépes játékba. Meg lehet csinálni, de ahhoz tényleg világbajnok kreténnek kell lenni :DDDDD
Több tudományág kezeli tényként, hogy az önkielégítés rendben van, természetes mi több roppant hasznos dolog. Nem véletlenül kifejezetten ajánlják is.
Szóval valójában tudományos tényekről beszélünk, így arról vitát nyitni, hogy ez most jó e vagy sem valójában gittrágás, mert tény, hogy rendben van. :)))
Hála jó Istennek nincs szív problémám, legalábbis nem tudok róla.Nem akarok világbajnok kretén lenni :DDD.
Pszichológusom is azt mondta hogy ne menjek szembe a természettel.
De egy biztos amióta hallottam/olvastam hívőktől hogy az önkielégítés bűn, azóta meginogtam és még erősebb az az érzésem hogy bűn, kell hozzá idő hogy ez a helyes irányba visszatérjek.
Kérdező
Orvosi tényekről beszélgetünk. Ismétlem: tényekről.
Teljesen irreleváns amit pár bigott vallásos összehord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!