Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Angyal volt vagy csak képzelőd...

Angyal volt vagy csak képzelődtem?

Figyelt kérdés
Épp sétáltam a téren gondoltam is rá hogy bemegyek s templomba kicsit imádkozni erre egyszer csak láttam hogy szalad egy kb 4-5 év körüli kisfiu egyszercsak hasra esett a kezéből kiesett amit fogott kis üveget rögtön oda siettem aztán egyszercsak ott termett egy férfi de csak az arcára emlékszem és hogy fehérbe volt és mosolygott rám de nem szólalt meg aztán újra lenéztem a kisfiúra a férfi pedig hirtelen eltűnt a semmibe! Aztán jött a kisgyerek anyukája ez mi lehetett?
2014. júl. 8. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Minek hebegtél habogtál? Tudtunkkal meg se szólalt.
2014. júl. 10. 14:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Hírtelen ahogy megláttam mondom biztos a kisgyerek hozzátartozója de olyan szépen mosolygott hogy össze vissza elkezdtem beszélni hogy a kisfiu elesett stb de a férfi nem szólalt meg csak mosolygott és aztán eltűnt!
2014. júl. 11. 10:03
 13/14 Good boy válasza:
Dejó, bárcsak én is tapasztalhatnék hasonlót ! Hány éves vagy ?F/ L ?
2014. júl. 21. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy angyalt láttál. Nyilvánvaló, hogy az ateisták megmagyarázzák, mert nem tudnak hinni. A hit képesség, melyet az ige hallása által nyerünk, ha elhisszük, amit hallunk. Ezután felismerjük az angyalt is. Ajánlom minden ateista figyelmébe, próbálja ki - én is kipróbáltam és hittem, vak voltam, de most látok.
2014. dec. 9. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!